2022. Science fiction

06-02-2016: Danmark, år 2022. I hemmelighed indgår finansminister Morten Gothard en aftale med den globale IT-gigant NanoUniverse om at lade den velbeskrevne, lille danske befolkning indgå i livsforlængende DNA-forsøg.

Se bogens omslag i stort format Aftalen vil placere Danmark som verdens sundhedspolitiske supermagt – foran alle andre med organudskiftninger, hjerneforbedringer og anden opgradering.

Kort efter dør en lovende dansk celleforsker, Elisabeth Jaansen, under mystiske omstændigheder i USA. Hun har netop offentliggjort opsigtsvækkende resultater fra sine rotteforsøg med cellers livscyklus. Men da det viser sig, at hun stadig lever i København, droppes dødsfaldet officielt som en misforståelse.

Men den køber PET-chef Lizzie Bergstedt ikke. Hun sætter sin mentor, finansministeriets IT-fornægtende departementschef Frederik High, ind i sagen. Sammen med den fyrede specialagent Dan Home og Elisabeth Jaansen lykkes det High at redde Danmark..

Se omslaget i stor udgave.

Læseprøve: Læs bogens begyndelse.

Læs kommentaren "Science fiction om kap med tiden".

Paperback

Titel: 2022. Roman
© 2016 Klaus Kjøller
Published by KJOELLER.dk
Printed by Saxo Publish, København
Bogen er sat med Word, typografi Palatino Linotype
ISBN 9788740915396
Første paperback-udgave, version 31-10-2017 14:38 (første version 28-01-2016)
304 s.

Køb den på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.

Romanen fik nyt omslag i okt. 2017. Desuden skete der enkelte tekstforbedringer.

Som det er

Læs sandheden bag alle løgnene

Træt af alle løgnene?
I Som det er lægger forfatteren alle kortene på bordet. Med hensynsløs ærlighed afsløres det hvordan teksten skabes for øjnene af dig, mens du læser. Her fortælles for første gang sandheden, hele sandheden og intet andet end sandheden om forfatteren mens han skriver. Bag om alle løgnene.

Læs mere
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 
Læs om bogen
Læs om bogen
Læs om bogen