Aktiv seer, eller: Hvordan Steven Spielberg lærte mig at elske politikerne. 2. revolutionerende udgave

09-11-2015: Bogen er en total revision og opdatering af ”Aktiv seer” fra 1977. Udkommer nu som paperback. Udkom i april 2015 som e-bog. Det er historien om de følger, det får for en yngre familiefar i IT-branchen, at han en aften foran TV indser, at hans 2-årige søn forstår Ask Rostrups nationaløkonomiske forklaringer ved trykskærmen.

Med sin sunde fornuft og den store TV-pakke med alle nyhedskanaler kæmper han sig frem gennem kilometervis af politiske TV-udsendelser for at finde ud af, hvad det er, man forstår i politik, når man ikke forstår nationaløkonomi, jura og administration. Vi hører om den pris, han må betale – i familien, i karrieren. Vi oplever ham hånet, forfulgt, grebet af anfægtelser – men også godt hjulpet af en højtplaceret, hemmelig kilde med adgang til bandlyste politiske udsendelser fra DR TVs guldalder i 1970’erne. Vil det lykkes ham at afsløre den rystende sandhed om politik i TV, inden han bliver stoppet af det etablissement, som i årtier har fyldt seerne med manipulation og løgn?

Se forsiden i større udgave

Hvad pressen skrev om første udgave, ”Aktiv seer”, i 1977:

”Vanvittig morsom bog om politikere og TV-journalister” (Karen Thisted, Ekstra Bladet)

”Man sidder og klukker og godter sig med denne bog. (…) at skrive en humoristisk roman om de uheldige skærmhelte. Den opgave kan sikkert nok løses mere ondskabsfuldt – men ikke vittigere end her.” (Bettina Heltberg, Politiken)

”Formen er munter, næsten kåd. Men hvad Klaus Kjøller vil sige, er alvorligt nok – eller rettere: dybt foruroligende.” (Jens Kistrup, Berlingske Tidende)

”Så morsomt, drønende frækt og kærligt er der aldrig skrevet om mediepolitikere og kommunikationskløfter. Man fristes til at citere romanen fra ende til anden.” (Flemming Chr. Nielsen, Jyllands-Posten)

”Bogen er (…) så morsom, at man må overraskes og glædes: Pludselig en samfundskritik, der er menneskelig, selvironisk og satirisk, ond og venlig på samme tid. (…) Den mediekritiske analyse er intelligent og korrekt. ” (Kristen Bjørnkjær, Aktuelt)

”Citaterne og analyserne af dem gør (…), at jeg tør anbefale den konkrete genstand for nærværende overvejelser til fornøjelig gennemlæsning.” (Sven-Erik Jørgensen, Information).

”Spas med mening” (Fyens Stiftstidende)

”Klaus Kjøller (…) har med den foreliggende bog ønsket at komme ud over den spændetrøje, en strengt faglig behandling af "mediepolitikerne" ville være ensbetydende med. Det er gjort med præcision og ironi. Den vil blive læst med opmærksomhed af karriere-politikerne, her er fiduser at hente, men lur dem – læs med” (Henrik Tjalve, Fyns Amts Avis)

Læs mere om forsiden: "Drengen på forsiden".

Læs kommentaren Trilogien, som tog forfatteren bagfra.

Læseprøve: Læs bogens begyndelse.

Paperback

Titel: Aktiv seer, eller: Hvordan Steven Spielberg lærte mig
at elske politikerne. 2. revolutionerende udgave
© 2015 Klaus Kjøller
Forside: modelfoto af dreng med blå briller og skæg
Published by KJOELLER.dk
Bogen er sat med Word
ISBN 9788740912715
2. stærkt omredigerede udgave, PoD-version 04-11-2015
13:45 (første e-version: 06-04-2015; 1.udg. som p-bog un-
der titlen ”Aktiv seer, eller: Hvordan jeg lærte at elske
politikerne” med tegninger af Bent Eskestad, Borgens
Forlag, 1977)

Køb bogen på SAXO.com eller i andre boghandler.

E-bog

Titel: Aktiv seer, eller: Hvordan Steven Spielberg lærte mig at elske politikerne. 2. revolutionerende udgave
© 2015 Klaus Kjøller
Forside: modelfoto af dreng med blå briller og skæg
Published by KJOELLER.dk
Bogen er sat med ePub Maker 1.7
ISBN 9788740455595
2. stærkt omredigerede udgave, version 06-04-2015 17:37 (første version: 06-04-2015; 1.udg. som p-bog under titlen ”Aktiv seer, eller: Hvordan jeg lærte at elske politikerne” med tegninger af Bent Eskestad, Borgens Forlag , 1977)

Køb bogen på SAXO.com eller i andre netboghandler.

Sammenlign priser på Bogrobotten.


Som det er

Læs sandheden bag alle løgnene

Træt af alle løgnene?
I Som det er lægger forfatteren alle kortene på bordet. Med hensynsløs ærlighed afsløres det hvordan teksten skabes for øjnene af dig, mens du læser. Her fortælles for første gang sandheden, hele sandheden og intet andet end sandheden om forfatteren mens han skriver. Bag om alle løgnene.

Læs mere
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 
Læs om bogen
Læs om bogen
Læs om bogen