Arne Ossian: Bæstet på Bornholm. Krimi

10-11-2015: Udkommer nu som paperback. Udkom i 2013 som e-bog. En ung familie med to små børn myrdes i et lejet sommerhus på den danske ferieø Bornholm i Østersøen. Det ligner et rovmord udført af østeuropæiske kriminelle. Men det lokale politi står snart med en uoverskuelig sag, som vokser uden at overordnede myndigheder i hovedstaden København er til megen hjælp.

Politidirektør Halfdan Jansen og hans folk kæmper ikke kun for retfærdigheden, men også for deres egen overlevelse som selvstændig politienhed. Efterhånden tvinges de til at bruge grænseoverskridende metoder. Ved sin side har Halfdan Jansen den hjemsendte Afghanistan-veteran fra Frømandskorpset, Irina S. Anker, som netop er begyndt som vikarierende kriminalassistent.

Arne Ossian er født i 1963. Student fra Sorø Akademi. Arbejdede bl.a. som skibsdreng, popcornsælger, cowboy, nattevagt og tekstforfatter. Ph.d. i Storytelling. Adjunkt ved Københavns Universitet. Derefter artistic director i et verdensomspændende reklamebureau. Senere landpostbud, først i Jylland, derefter på Bornholm. Senest udsendt som informationsofficer med styrkerne i Afghanistan. Har tidligere udgivet Kong Klaks sten. (Hovedland 1998, 2. rev. udg. 2004 som er kommet som e-bog i 2014).

Se forsiden i stort format.

Læs anmeldelse på krimi-cirklen.dk, hvor der bl.a. står: "På mange måder er Klaus Kjøllers bornholmer-krimi anderledes. Og den formår også at have et godt plot og en stor spændingsvolumen fra start til slut. Anbefales til bornholmere og alverdens andre krimi-fans." (Finn Hansen, web-redaktør på krimi-cirklen.dk).

"Bæstet på Bornholm" har ikke tidligere været sendt til noget medium til anmeldelse eller omtale - bortset fra Bornholms Tidende, som ene medium fik en pressemeddelelse, da e-udgaven af bogen kom i 2013. Derefter bragte Tidende denne notits.

Der er i oktober 2017 kommet endnu en krimi med Halfdan Jansen i hovedrollen: "Farligt affald".Paperback

Arne Ossian: Bæstet på Bornholm. Krimi
© 2015 Klaus Kjøller
Published by KJOELLER.dk
Printed by Saxo Publish
ISBN 9788740912890
Første paperback-udgave, version 09-11-2015 11:41 (første e-udgave
juni 2013).
328 s.

Køb bogen på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.

E-bog

Bæstet på Bornholm
ISBN 9788740436518
SAXO.com 2013

Køb e-bogen på SAXO.com eller i andre netboghandler.
Som det er

Læs sandheden bag alle løgnene

Træt af alle løgnene?
I Som det er lægger forfatteren alle kortene på bordet. Med hensynsløs ærlighed afsløres det hvordan teksten skabes for øjnene af dig, mens du læser. Her fortælles for første gang sandheden, hele sandheden og intet andet end sandheden om forfatteren mens han skriver. Bag om alle løgnene.

Læs mere
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 
Læs om bogen
Læs om bogen
Læs om bogen