Uegnet til forening

I har skrevet og opfordret mig til at tegne medlemskab af jeres forening. Det fremgår af den medsendte brochure at I kæmper for en lang række eksempler som bruges som det negative i en sammenligning. Det kan være Danmark i den svenske valgkamp eller folk der har et kolonihavehus. Det kan også være leverpostej eller professorer som mangler praktisk erfaring med det som de er teoretiske eksperter i, fx ledelse eller kommunikation. Det kan også være populister. Næsten alt kan bruges som den negative side i en sammenligning. Forleden så jeg prins Henriks hund brugt som skræmmeeksempel på en mislykket dressur. Og I har fuldstændig ret i at der er behov for at nogen tager hånd om disse ofre og taler deres sag.

Men desværre må jeg takke nej. Stryg desværre. Stryg også takke. Jeg er en af dem der ikke er god at have i en forening. Selvrådig og overdreven oppositionslysten. Krakilsk og kværulantisk. Mange foreninger har forsøgt at få mig indmeldt i konkurrerende foreninger for at ødelægge dem indefra. Men selv det nægter jeg, hvis jeg overhovedet gider svare.

Desuden er jeg allerede medlem af en forening som fuldstændig dækker mit behov. Vores formål er at bekæmpe al foreningsdannelse. Det meste er jo rent tidsspilde og beskæftigelsesterapi. Derfor har jeg smidt alle de andre ud for at få afskaffet alle vores møder. Det kører nu helt godt og dækker mit behov fuldstændigt. Vi er altid enige, derfor ingen møder. Og vi ønsker under ingen omstændigheder at blive forbundet med folk som sidder og ævler rundt om i alle de helt ligegyldige foreninger som giver alle kvalme.

Så blev den ged vist barberet.

Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.