Why Democracy? Debat med Marianne Jelved

Why Democracy? I Hillerød Slotsbio debatterer politikeren Marianne Jelved og redaktør Sandy French fra Ekstra Bladet med mig som moderator.

Efterskrift: Sandy French måtte desværre melde afbud, så jeg var nødt til at forlade moderator-rollen. Men Marianne Jelved og jeg havde vist en god samtale med et meget aktivt publikum.

Hvorfor demokrati?
Det kan vel umiddelbart virke som et overflødigt spørgsmål, men er alligevel værd at stille, og det vil blive grundigt behandlet landet over den 7. oktober, hvor verdens angiveligt største multimedia-begivenhed med navnet »Why Democracy?« går i lag med spørgsmålet om demokrati fra mange forskellige vinkler.

Den danske del af det globale »Why Democracy?« er arrangeret af dokumentarfilmfestivalen cph:dox i samarbejde med Danmarks Radio, Det Danske Filminstitut og STEPS International. Centralt i den internationale begivenhed befinder sig ti dokumentarfilm om begrebet demokrati, og i morgen vises tre af dem i Cinemateket i København kl. 16, Hillerød Slotsbio kl. 14, Ry Bio kl. 16 og på European Film College i Ebeltoft kl. 13.30.

Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.