Leder, sådan bliver du hørt!

Artikel i Ledelseidag.dk 27-04-2010 med råd til ledere om effektiv mundtlig kommunikation: Enhver leder ved, at det er vigtigt at kommunikere effektivt. Det svære er at omsætte sin viden om kommunikation i effektiv handling. Artiklen formulerer og begrunder en håndfuld centrale regler for effektiv mundtlig kommunikation. Læs om, hvordan du styrker dit image og din troværdighed. Og bliv klog på, hvordan du overbeviser forskellige typer af modtagere.

Uanset antal og art af dem, du skal kommunikere med, så gælder det, at jo mere sympati en person har for dig, jo bedre muligheder har du for at få ham eller hende til at gøre det, du vil have. Det kan formuleres i


Kærlighedsreglen: Jo mere sympati modtageren har for dig, jo mindre modstand gør han. Få modtageren til at elske dig mest muligt.

Hvis du har meget magt over modtageren, så vil modtageren være meget opsøgende over for dig, gætte dine tanker, udføre tjenester, før du har bedt om dem, og muligvis konkurrere med andre underordnede om at udtrykke størst mulig kærlighed og respekt over for dig.

Læs videre >>
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.