Bog på vej

Forlagsaftale om udgivelse af Sprogets Vej til Sindets Fred, 2. reviderede vej, nu med Dit og Dat (arbejdstitel). Aftalen er indgået med Forlaget Sohn.


Alle nikker når man siger at sproget er en enestående opfindelse. Men hva’ så? Sprogets revolutionerende muligheder er for mange bare ordgas uden euforiserende virkning.

Men den tid er forbi nu. Nu kan enhver tage Sprogets Vej til Sindets Fred. Denne bog er for sproget hvad computerchippen er for tallene: Den geniale dims som giver oldgamle tegn styrke til at gennembryde alle mure som i øjeblikket begrænser menneskehedens eksistens.

Sprogets Vej begyndte som en sprog- og kommunikationsforskers formidlende satire over bureaukratsprogets evne til at udglatte alt og pakke det ind, samtidig med at bureaukraten – selv under kaotiske forhold -- fremtræder alvidende og almægtig og altid spiller sorteper videre. Siden denne spæde, satiriske begyndelse er Sprogets Vej vokset til et altomfattende opbyggeligt tankesæt som nu bærer frugt hos vandrere på Sprogets Vej verden over

Sprogets Vej fører til ro, overblik, fred i sindet og livets mening ved systematisk og målrettet at anvende nogle enkle, sproglige teknikker. Du kan gå vejen alene, eller vandre med andre i et af de mange tusinde vandrelaug på Sprogets Vej.

Ovenstående er min bagsidetekst til manus. Det er et vigtigt arbejdsredskab i processen. Det er bogens strategipapir mens skriveprocessen står på.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.