Tre sider om Manipulation i magasinet Sirene

Tre helsider med forbilledlig klar inspiration fra Manipulation. En håndbog. 2. rev. udg. i Sirene (et Egmont-magasin) som er et månedsblad for unge, modebevidste kvinder med en vis indkomst og frækhed.

Artiklen har overskriften ”Sådan får du altid din vilje” og underrubrikken ”Ville det ikke være dejligt, hvis du let og elegant kunne få drejet situationen til din fordel med et par simple virkemidler? Det kan sagtens blive virkelighed – du skal bare gøre op med dig selv, om du er villig til at manipulere med andre.” Det er Line Marie Laursen der har omformet bogen til de tre sider som er illustreret af Mai-Britt Amsler. Artiklen slutter med at opfordre til at læse meget mere i bogen hvis forside er gengivet.
Artiklen annonceres på bladets forside: ”Lær at manipulere på den gode måde”. Andre artikler som fremhæves på forsiden er bl.a.: ”12 fantastiske beautytips”, ”80’er fashion. Elektrisk lilla, skinnende sort & shocking pink!”, ”Kæreste guide. Det er stadig en god idé at barbere ben efter 3 måneder”, ”Going blonde. Sådan får du de perfekte lyse lokker” og ”218 fund under500 kr.”

Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.