Sen påske i Tibetsagen

08-06-2018: Genopstandne emails fører nu til Tibetkommissionens genopstandelse fra de døde. Alle afsendte emails har nemlig vist sig allerede at leve det evige liv.

Først afviste man, at der i Tibetsagen fandtes gamle mails højere oppe i systemet end de to lavtrangerende politifolk, som fik aben. Og radioprogrammet ’P1 Orientering’ kunne bekræfte, at mailbokse for ledende embedsmænd systematisk var blevet slettet. Systemet forklarede, at disse mails derfor var pst borte for altid.

Men for to uger siden afslørede DR-journalisterne så, at Udenrigsministeriet havde backup-systemer. Og her på det sidste opdagede Rigspolitiet ved en rutinemæssig kontrol, at de sørme havde et gammelt email-lager.

Det fik så justitsminister Pape til at genopvække Tibet-kommissionen, så den kan finde ud af, om de genopstandne emails kan rokke på de to lavt placerede aber.

Forløbet bekræfter reglen om, at ingen borgeres afgivne informationer, herunder afsendte emails, nogensinde udryddes totalt fra Jordens overflade. Ingen offentlige myndigheder eller private virksomheder giver nemlig frivilligt afkald på dem.

Derimod kan afgivne informationer og afsendte emails naturligvis altid midlertidigt bortkomme eller gå i glemmebogen, hvis det findes hensigtsmæssigt.

Læs Køllebank: Papes logiske sandhed

Læs Kølletæppebank: Tibetsagen, eller: Kinagrillens prisliste
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.