Kamp fra stue til stue

03-06-2018: Sundhedsplatformen viser, at Hovedstadens struktur, ledelse og storhedsvanvid fører til administrative katastrofer, der overstiger, hvad knoklende sundhedspersonale kan udbedre med sund formuft, papir og kuglepen.

Joachim Hoffman-Petersen, afdelingslæge på Odense Universitetshospital, siger til Politiken, at personalet i Region Hovedstaden og Region Sjælland har mistet tilliden til sundhedsplatformen og derfor garderer sig mod fejl og bl.a. har genindført brug af papir og kuglepen. “At der ikke er sket større uheld, skyldes ene og alene, at personalet er så opmærksomme og dobbelttjekker det hele,” siger han.

I forlængelse af denne seneste overlæges frustrationer kræver Groft sagt, at der omgående indføres en idiotsikker regel om, at ingen region må importere et påstået innovativt, dyrt sundhedssystem fra USA, før det af en uafhængig kommission er fastslået, at der ikke allerede her i landet i de andre regioner findes et eller flere velfungerende, gennemprøvede, enkle og billige systemer.

Sundhedsplatformen beviser, at Hovedstadens struktur, ledelse og storhedsvanvid fører til administrative katastrofer, der overstiger, hvad knoklende sundhedspersonale kan udbedre med sund fornuft, papir og kuglepen.

Og indtil videre eskalerer galskaben uhindret. Senest ved, at regionsformand Sophie Hæstorp i ramme alvor lover en ny epokeskabende opgradering til november.
Alle afdelinger bør straks masseindkøbe papir og kuglepenne.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.