Enhedslistens normalisering

17-04-2018: Pelle Dragsted forsvarer Enhedslistens fortsatte brug af multinationale, skattetænkende, kapitalistiske Facebook med, at det ikke gør nogen forskel, om han og partiet slukker for Facebook.

Enhedslisten var et moralsk fyrtårn i dansk politiks pragmatiske rodebunke. Men nu har partiet rettet et ødelæggende slag mod hjemløse og afviste asylansøgere.

Partitoppen ville politisk korrekt skænke disse udsatte grupper 130.000 kr., som tidligere borgmester Morten Kabell betalte i partiskat af sit eftervederlag på 501.896 kr., da han gik til et chefjob i det private erhvervsliv. Men medlemmerne har nu bestemt, at pengene skal gå til ”revolutionært arbejde”, altså til partipamperne.

Og ikke nok med det. Pelle Dragsted forsvarer EL’s fortsatte brug af multinationale, skattetænkende, kapitalistiske Facebook med, at det ikke gør nogen forskel, om han og partiet slukker for Facebook.

Hvis EL ikke mere har fødderne solidt plantet i idealernes tynde luft, så er vi mange, der helt mister orienteringen i dansk politik.

Læs Groft sagt’en på B.dk (nr. 2 fra oven).

Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.