Vanrøgtet kronprins

29-12-2017: Det er majestætsfornærmelse, at Holm med denne indsigt var en af de mest aktive for at få kronprins Frederik ind som IOC-medlem i 2009

Læs flere tantegys Meget tyder på, at brasilianske medlemmer af Den Internationale Olympiske Komité (IOC) i 2009 ved et møde i København bestak afrikanske medlemmer til at stemme for OL i Rio de Janeiro 2016.

Men det kommer ikke bag på Kai Holm, dansk IOC-medlem 2002-9. Til Politiken siger han: “Jeg er efterhånden blevet så kynisk, at jeg ved, at der foregår fusk i en eller anden form, hver gang der er afstemninger med stor økonomi på spil.”

Det er majestætsfornærmelse, at Holm med denne indsigt var en af de mest aktive for at få kronprins Frederik ind som IOC-medlem i 2009.

Enten må Frederik omgående ud. Eller Danmark må følge IOC-ånden og kræve et anseligt millionbeløb under bordet som smudstillæg for fortsat at lade vores intetanende, uskyldige Frede sponsorere sit velpolerede kongelige image til det korrumperede foretagende.

Tante fik ikke alene kvalme af denne grovhed, men måtte gå op og lægge sig,
fordi en af verdens absolut allermest nydelige og noble internationale organisationer, IOC, og to af landets absolut nydeligste og mest noble mænd, Kai Holm og kronprins Frederik, på nedrig vis blandes aldeles uklædeligt sammen med rentud ækle ting, som tante ikke engang vil tænke på. Fy fy! Det er direkte pinligt. Faktisk så pinligt, at alle ordentlige mennesker i landet holder bøtte med det. Og hvis det alligevel slipper ud, skal det i hvert fald ikke være gennem tantes debatterende bolig- og havemagasin ”Bellas”, som altid skal kunne ligge fremme i pæne hjem. Og så med ord som ”Frede” og ”smudstillæg” … som om der var tale om en simpel håndværker. Kan det blive mere vulgært? Uf.

Læs flere Tantes grove gys.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.