#MeToo2.00

20-11-2017: Vi har intet hørt fra unge, smukke kvinder, som ved at udsætte sig for mægtige mænds sekuelle udfoldelser scorer en hovedrolle i en film.

Læs flere tantegys Det er rystende med alle de kvinder, som i øjeblikket står frem og fortæller om ydmygende behandling fra mænd, som har brugt deres magt til at få sex.

Men det giver en ensidig, skæv vinkel på emnet magt og sex, at ingen af kvinderne i kampagnen #MeToo, har fået noget ud af manden, som kan opveje lidelserne. Vi har intet hørt fra unge, smukke kvinder, som ved at udsætte sig for mægtige mænds seksuelle udfoldelser scorer en hovedrolle i en film – eller livslang forsørgelse og social prestige som mage til en rig, afskyelig, affældig mand.

Hvis sådanne kvinder stod frem i en kampagne #MeToo2.00 med deres skræmmende succeshistorier, ville kampagnen mod sexchikane blive renset for enhver mistanke om at være hævntørstige kvinders forfølgelse af mægtige mænd, som foretrak andre.

Læs kommentaren "Nul sex, jeg er lektor."

Tante blev lammet af gys over denne grovhed,
fordi det ikke er en pæn tanke. at kvinder, som har scoret roller eller rige mænd ved at tilbyde sig seksuelt, holder det for sig selv. Tante vil helst ikke tro på, at den slags kvinder findes. I øvrigt ville en sådan kampagne #MeToo2.00 fuldstændig slå #MeToo af pinden, fordi den – ud over at rumme seksuelle ydmygelser – ville gøre visse kunstneriske karrierer og visse mægtige mænds ægteskaber til skandaler.

Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.