Majestætisk cyberbullshit

05-12-2017: Sprogbrugen viser, at FE altid vil have brug for godt gammelt, frit fabulerende, majestætisk vrøvlebullshit, når lokummet brænder.

Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) Center for Cybersikkerhed (CFCS) indskærper over for danske virksomheder, at det er yderst vigtigt at overholde de strenge sikkerhedsforskrifter i ISO27001.

Men torsdag fortalte Politiken, at Tilsynet med Efterretningstjenesterne har afsløret, at CFCS selv bryder sikkerhedsforskrifterne på 9 ud af 38 punkter.

Men FE beroliger bladets læsere i en mail: “At følge ISO27001 er i sig selv ikke et udtryk for, hvor god sikkerhedstilstanden er, men mere en standardiseret måde at håndtere styringen af informationssikkerheden på. FE og Centeret har altid haft en meget høj sikkerhed om sine informationer.”

Sprogbrugen viser, at FE – den statslige styrelse, som er mest med på noderne med de seneste IT-teknikker – stadig altid vil have brug for det traditionelle, frit fabulerende majestætiske vrøvlebullshit, når lokummet brænder. Som ethvert andet bureaukrati.

Læs Groft sagt’en på b.dk.
 
Læs flere Køllebank og andet om bullshit.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.