Idiotsikker by

17-11-2017: Københavns Kommune bør for fremtiden undgå idiotsikre regler for at forebygge, at overborgmesteren – under deres indflydelse – med lysende klarhed leder byen i afgrunden.

Overborgmester Frank Jensen præsiderede som formand for gruppeformændene, da de på et møde i 2012 enstemmigt besluttede at bryde borgerrepræsentationens regler for brug af kommunens lokaler fra 2011.

Reglerne var ellers helt idiotsikre med deres forbilledligt klare sprog. De sagde bl.a., at kommunen ikke må ”stille lokaler vederlagsfrit til rådighed” til private arrangementer. Heller ikke til ”partipolitiske arrangementer, der vedrører det partipolitiske formål for det pågældende politiske parti.”

Trods dette åbenbarede Frank Jensen i Jyllands-Posten tirsdag, at det ”stod lysende klart for mig”, at formændene skulle beslutte det stik modsatte i 2012.

Københavns Kommune bør for fremtiden undgå idiotsikre regler for at forebygge, at overborgmesteren – under deres indflydelse – med lysende klarhed leder byen i afgrunden.

Læs Groft sagt’en på b.dk.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.