Public resumé-service

09-09-2017: Definition: Et public service-medie er et medie, som på nettet tilbyder et gratis resumé af de vigtigste nyheder i alle landets medier.

Læs flere Køllebank I TV-programmet Debatten (DR 2) om spørgsmålet ”Mindre DR?” talte man hele tiden om ”public service”. Udtrykket blev aldrig defineret. Der var en masse abstrakt snak om ”høj kvalitet” og om ”stof, som private medier ikke kan tjene penge på.”

Glem det! Det er ganske let at definere public service, så almindelige mennesker forstår det.

Fra deres smartphone ved alle nemlig, at et public service-medie er et medie, som på nettet tilbyder et gratis resumé af de vigtigste nyheder i alle landets medier. Og i public service-medier optræder andre mediers chefer og fagjournalister gratis i interviews og debatter.

Det gør det let for alle at følge med, uden det er nødvendigt at ulejlige sig hen til og betale private medier. Enhver kan på denne måde let forstå, at det er nødvendigt med public service-medier.

Hele udfordringen i debatten om public service ligger derfor i at få de vanvittige mennesker, der stadig betaler til private medier, til at blive ved.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.