Dansk nedtur

28-08-2017: Denne tredobbelte, nationale nedtur bør gøre det klart for Caroline Wozniacki, at hun i år simpelt hen er nødt til at vinde US Open.

Først meldte Prinsen ud, at Dronningen måtte hvile som ensom majestæt i sarkofagen i Roskilde Domkirke. Så solgte Maersk sin olie- og gas-del til et fransk firma. Det ødelagde historien om Mærsk som et særligt dansk firma med et nationalt betydningsfuldt projekt.

Så skete der ”en ulykke” i ubåds- og raketbygger Peter Madsens ”Nautilus”. Den kostede Kim Wall livet, og hendes torso blev fundet i vandkanten ved Amager. Det ødelagde historien om en sympatisk opfinder med skøre projekter til vands og i luften, som jævnligt imponerede verden med opsigtsvækkende resultater af den særlige danske individualisme, fantasi og originalitet.

Groft sagt håber, at denne nationale nedtur gør det klart for Caroline Wozniacki, at hun i år simpelt hen er nødt til at vinde US Open.

Senere tilføjet note: Caro røg i år desværre ud allerede i anden runde, hvor hun tabte til en ukendt, ekstremt lavtrangerende spiller, som havde en heldig dag. Der skal altså mere end tre, alvorlige nationale nedture til at få hende til at vinde US Open. Heldigvis blev hun ikke en fjerde national nedtur, for ingen forventer efterhånden, at hun nogensinde vil vinde turneringen. Men alle håber nu på næste år.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.