Simpel badning

22-06-2017: Men selvfølgelig er der en grænse for, hvor mange gratis nøgenbadere man kan klemme ind på badeanstalten og i saunaen, uden det går ud over lemmernes frie bevægelighed.

Læs flere tantegys Foreningen ”Det kolde gys” på badeanstalten Helgoland har krævet medlemskab til 1400 kr. for at benytte badeanstaltens nøgenbadefaciliteter om sommeren. Det er et politisk flertal på rådhuset imod. Det er svært at se de verdenshistoriske perspektiver i striden. Men selvfølgelig er der en grænse for, hvor mange gratis nøgenbadere man kan klemme ind på badeanstalten og i saunaen, uden det går ud over lemmernes frie bevægelighed. Groft sagt anbefaler derfor en ganske simpel bademodel, som kan anvendes helt gratis af alle. Find på Google Maps noget havvand i nærheden. Tag dertil. Smid tøjet. Vad ud i havet. Lad vandet omslutte dit legeme. Svøm eventuelt lidt omkring. Stig derefter op på stranden. Og nyd, at du ikke står midt i en mågekoloni af nøgne mennesker i et stolpebåret, grønmalet træskur.

Tante gøs
fordi hun finder en lummer dobbelttydighed i udtrykket ”lemmernes frie bevægelighed”. Desuden har hun et nydeligt grønmalet træskur i sin politiske køkkenhave, som hun ikke ønsker slået i hartkorn med amagerkanske nøgenbaderes stolpebårne Mekka.Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.