Barnerøvsjammer

29-06-2017: Hvorfor skal vi dagen lang underholdes med ynkelig jammer over indbildte smådefekter hos rene barnerøve, når vores plejehjem rummer orgier af håbløst forfald, som virkelig sparker røv?

Læs flere Køllebank TV 2 har forberedt agurketiden grundigt ved at spørge unge, om de er tilfredse med deres udseende. Det er mange ikke.

Derfor har vi i dagevis i TV 2 kunnet se unge, velskabte, kernesunde mennesker jamre over deres udseende: En havde en overlæbe, som så for lille ud på selfies. En anden for tykke lår. En tredje en delle på maven. Alt blev videodokumenteret og genneminterviewet.

Rent plidder pladder-TV med forkælet ungdom.

Hvorfor tog TV 2 ikke ind på det nærmeste plejehjem? Her kan man virkelig tale om kropslig elendighed, som det er værd at råbe op om. Læber, som visner. Ben, som ikke vil mere. Hjerner, som skrumper.

Hvorfor skal vi dagen lang underholdes med ynkelig jammer over indbildte smådefekter hos rene barnerøve, når vores plejehjem rummer orgier af håbløst forfald, som virkelig sparker røv? Public service-TV må kende sin besøgelsestid og ikke altid rende efter underholdning og høje seertal.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.