Jysk disruption

04-06-2017: Der breder sig nu en opfattelse af, at regeringens ”Disruptionsråd” er noget med afbrænding af jyske hedeområder.

Læs flere tantegys De fleste aner ikke, hvad regeringens ”Disruptionsråd” er for noget. Men forleden gik et af medlemmerne, skuespilleren, forfatteren Hella Joof, ud med en videobåren meddelelse: ”Der er mange indianerstammer, som hvert syvende år brænder hele lortet ned og starter forfra.” Så nu ved alle, hvad Disruptionsrådet går ud på.

Ganske vist kunne eksperter i indianere straks afvise udsagnet som rent nonsens. Og Groft sagt kan supplere med, at selv hvis udsagnet passede, så er det en dårlig reklame for, at vi skal ”disrupte” vores land, da mange indianere i dag lever i reservater på omgivelsernes nåde.

Men da ingen andre fra rådet kan give forståelige forklaringer på, hvad rådet gør godt for, så breder der sig nu en opfattelse af, at det er noget med afbrænding af jyske hedeområder.

Tante gøs ikke
Tante gøs ikke over denne grovhed. Men hun er veninde med Hella Joof, som ofte skriver om sine rosenbede og andet i tantes havemagasin. Derfor kan hun ikke lide, at man antyder, at Joof optræder som klovn i regeringens disruptionscirkus.

Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.