Fromt håb

25-04-2017: Mens hele landet svælger i sagen mod Kundby-pigen, må vi håbe, at politiet også er i stand til at beskytte os mod de virkeligt farlige terrorister, som undgår alle hendes grove fejl.

”Kundby-pigen” har begået alle de fejl, som en terrorist skal undgå. Hun tog efternavn efter en anden kendt terrorist. Hun viste på flere sociale medier stor interesse for jihadisme, åbenbarede sine planer og tog kontakt til toppen af IS. Hun gemte i kælderen ingredienser, som kunne bruges til bomber. Og hun boede sammen med familiemedlemmer, som ikke nærede sympatier med islamisme, men som tværtimod var bekymrede over hendes åndelige udvikling. Og som derfor, da de fandt bombematerialet i kælderen, meldte hende til politiet, som på grund af alle hendes fejl, ikke kunne gøre andet end at anholde og tiltale hende.

Mens hele landet svælger i sagen mod Kundby-pigen, håber Groft sagt, at politiet også er i stand til at beskytte os mod de virkeligt farlige terrorister, som undgår alle hendes grove fejl.

Læs Groft sagt’en på b.dk.

Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.