Klogere

16-04-2017: Nu ved vi, at når vi ser indbyggere i syriske byer lide under Assads bomber, uden at amerikanerne efterfølgende bomber syriske flybaser, så lider indbyggerne ikke på grund af gas, men af alle mulige andre grunde.

Læs hvorfor tante gyser over denne grovhed Vi er efterhånden vant til at se børn, kvinder og mænd, som lider under bomberegn i Syriens byer. Desværre. Forleden så vi det igen og fik at vide, at lidelserne denne gang skyldtes gas.

Kort efter fik vi at vide, at amerikanerne havde bombet den syriske militærbase, hvorfra flyene med gassen kom. Fordi det er værre for børn, kvinder og mænd med gas end med almindelige bomber.

Kort efter fik vi at vide, at der igen letter syriske fly fra den bombede base for at bombe oprørsområder i syriske byer. Men amerikanerne siger, at hvis flyene igen bomber med gas, så vil de igen straffe Assad.

Så nu ved vi, at når vi ser indbyggere i syriske byer lide under Assads bomber, uden at amerikanerne efterfølgende bomber syriske flybaser, så lider indbyggerne ikke på grund af gas, men af alle mulige andre grunde.

Læs hvorfor tante gyser over denne grovhed.

Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.