Søvndal Global

14-10-2016: Anders Fogh Rasmussen er vokset fra at være Fogh til at være verdensfirmaet ”Rasmussen Global” og vil ikke risikere igen at blive trukket ned i Søvndals naive, optimistiske danske hønsegård.

Villy Søvndal gav interview forleden søndag til Politiken i anledning af udsendelsen af en optimistisk bog, ”Med håbet som drivkraft”. Efter afslutningen af sin politiske karriere vendte han ikke tilbage til hængekøjen, men kastede sig ud i guitarspil, sang og hønseavl. Men fra sin tid i politik savner han de festlige dueller med Anders Fogh Rasmussen, som er bogaktuel med den pessimistiske ”The Will to Lead”. Og selvfølgelig kunne de to igen blive et forrygende debatpar her, hvor de optræder som forfattere, der lancerer deres ny bøger. Men Fogh vil næppe. Han er vokset fra at være Fogh til at være verdensfirmaet ”Rasmussen Global” og vil ikke risikere igen at blive trukket ned i Søvndals naive, optimistiske danske hønsegård. Hvis Søvndal vil lancere sin bog i debatter med Fogh, må han først udvikle sig til verdensfirmaet ”Søvndal Global”. Lige børn leger bedst.

Note: Jeg kan ikke se årsagen til, at tante rammes af stilhed ved denne grovhed. Men det er længe siden, hun har rost mig eller bare vist interesse for min eksistens, så årsagen er nok, at hun har mistet interessen for det grove. Jeg har desuden observeret, at hun til gengæld på det seneste er begyndt at abonnere på et dameblad, som er renset for enhver grovhed.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.