Lauritzens ny metode

14-09-2016: Normalt er det TVs følelsesladede billeder af ofre, der sætter gang i politikerne og dermed styrer dansk politik. Med skatteministerens køb af Panama Papers ser vi en helt ny metode til styring af dansk politik.

Alle skatteskandalerne har gjort skatteminister Karsten Lauritzen så desperat, at han nu satser på, at redde noget af Skats ære ved at købe nogle Panama Papers om danskere, som menes at være i skattely. Ok, lad os håbe, det lykkes, for uden tillid til Skat bryder velfærdssamfundet sammen. Men det føles alligevel lidt underligt. Normalt er det TVs følelsesladede billeder af ofre, der sætter gang i politikerne og dermed styrer dansk politik. Med Panama Papers ser vi en helt ny udvikling, hvor en ukendt kilde, John Doe, gennem krypterede sms’er og mod klækkelig betaling styrer dansk politik ved at sende dokumenter direkte til et ministerium. Ofte kommer der kun en masse politikersnak ud af TVs billeder. Lad os håbe, at Lauritzens nye metode til styring af dansk politik viser bedre resultater.

Note: Tante har ondt af stakkels konfirmand Lauritzen og synes i det hele taget, at man skal tale pænt og respektfuldt om vores politikere.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.