Slumrende Winston

19-11-2015: Terrorister, som er opvokset i et demokrati, bør aldrig tvivle på, at der inde i enhver blødsøden, demokratisk leder, slumrer en handlekraftig Winston Churchill, som kan lammetæve enhver Adolf Hitler.

Mange førende personer i IS har gået i demokratiets folkeskoler og gymnasier. Her har de lært om den demokratiske debat. De har lært, at man kæmper for sine synspunkter ved at dele pjecer ud, holde taler og deltage i debatter. Men de har også lært, at medierne er styret af etablerede interesser, og at ekstreme synspunkter ganske vist kommer frem, men aldrig som andet end eksotiske særstandpunkter i en fjern krog af debatten. Medmindre de eksotiske standpunkter er noget med vold og blodbad, for så tager pokker ved medierne, som tværer det ud over hele fladen, bare det er blodigt nok. Og så får man selv de mest vanvittige budskaber bredt ud. For ifølge nyhedskriterier og konkurrenceforhold er alle demokratiets medier nødt til at bringe det. ISs bedste hjerner kender demokratiets mest sårbare punkter fra deres skolegang. Derfor bør de aldrig tvivle på, at der inde i enhver blødsøden, demokratisk leder, slumrer en handlekraftig Winston Churchill, som kan lammetæve enhver Adolf Hitler

Note: Tante bryder sig ikke om den tanke at demokratiet bygger på vold. Hun mener, demokratiet bygger på flinke politikere, som argumenterer rationelt. Godt for tante, at Adolf ikke tævede Winston, så hun i dag skulle heile morgen, middag og aften.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.