Opdræt af småbørn

26-06-2014: Pasning af små børn er ét af de mest undervurderede job i menneskehedens historie.Den tidligste påvirkning er den vigtigste. Her lærer barnet, at omgås andre mennesker, hvad livet handler om, og hvordan man mest effektivt får sin vilje.

Opdræt af småbørn for begyndere handler om de første år. Den bygger direkte på de erfaringer, jeg har gjort som far til tre. Og den rummer de praktiske råd, jeg som forælder kan give til andre forældre. At jeg også er ekspert i kommunikation og forsker i manipulation og politisk kommunikation – og har været leder på et stort universitetsinstitut – træder muligvis frem her og dér, men det er en biting.

Jeg skrev det meste af bogen, mens vores børn var små. Nu er den generation så i fuld gang med selv at avle og opdrage børn. Og jeg har gennem iagttagelse af mine egne børns omgang med deres børn lært, at mine erfaringer muligvis stadig kan være til en vis gavn og opmuntring for vor tids forældre. Derfor har jeg nu lavet bogen færdig. Selv om forældre i dag har mange flere tekniske hjælpemidler som fx tabletcomputere med netadgang til rådighed, så er de væsentlige udfordringer i børneopdragelse stadig de samme, som dengang forældre kun havde en halv times børne-TV fra DR dagligt.

Se forsiden i stort format

Køb bogen på SAXO.com (e-bog)

Titel: Opdræt af småbørn for begyndere
© 2014 Klaus Kjøller
Forside: foto af et såkaldt “suttetræ” i en københavnsk park
Published by SAXO.com
Bogen er sat med ePub Maker 1.7
ISBN 9788740408539
69 kr.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.