Hvem skrev "Den hemmelige socialdemokrat"?

Den anonyme bog "Den hemmelige socialdemokrat" har kastet mange af sine læsere ud i gætterier om forfatteren. Er det Rasmus Prehn? Eller Mogens Jensen? Eller måske en uden for den socialdemokratiske gruppe, f.eks. Michael Jeppesen? Nu er bogen kommet, som løser mysteriet om, hvem der er forfatter til "Den hemmelige socialdemokrat". Stop gætterierne, læs bogen, få svaret.

Den anonyme bog Den hemmelige socialdemokrat, som udkom februar 2014, leger ikke kun kispus med sine læsere. Den er også en fræk politisk manipulation af Christiansborgs politiske elite og den danske offentlighed. Derfor er bogen blevet en personlig, faglig udfordring for mig, som i mange år har forsket i tekstanalyse, manipulation og politik.

E-bogen Hvem skrev "Den hemmelige socialdemokrat"? er skrevet for folk, som har læst Den hemmelige socialdemokrat og gættet på, hvem forfatteren er. Og som efter at have ladet sig manipulere og tage grundigt ved næsen af bogen er blevet så utålmodig efter at finde løsningen på gåden, at de ikke kan holde ud at vente, til forfatteren engang selv træder frem og tilstår. Og hvorfor dog vente på, at forfatteren engang røber sin hemmelighed i sin selvbiografi, hvis mysteriet kan afsløres med stor sikkerhed allerede nu?

Se forsiden i stort format


Køb bogen på SAXO.com, i iTunes Store og andre e-boghandler.

Titel: Hvem skrev “Den hemmelige socialdemokrat”?
© 2014 Klaus Kjøller
Forsideillustrationen er hentet på en russisk hjemmeside og er vistnok et foto af en tegning af den første paternoster-elevator, bygget i 1884 i Essex, England.
Published by SAXO.com
Bogen er sat med ePub Maker 1.7
ISBN 9788740470567
79 kr.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.