Forfatter vender tilbage

28-05-2013: Forfatteren Arne Ossian er efter 15 års tavshed nu tilbage med en ny krimi: Bæstet på Bornholm. Siden 1998, hvor hans første bog, Kong Klaks sten, udkom, har han bl.a. arbejdet som landpostbud i Jylland og på Bornholm og været udsendt i Afghanistan som informationsofficer.

Krimien udspiller sig på Bornholm i 2006. Bagsideteksten lyder således:


En ung familie med to små børn myrdes i et lejet sommerhus på den danske ferieø Bornholm i Østersøen. Det ligner et rovmord udført af østeuropæiske kriminelle. Men det lokale politi står snart med en uoverskuelig sag, som vokser uden at overordnede myndigheder i hovedstaden København er til megen hjælp. Politidirektør Halfdan Jansen og hans folk kæmper ikke kun for retfærdigheden, men også for deres egen overlevelse som selvstændig politienhed. Efterhånden tvinges de til at bruge grænseoverskridende metoder. Ved sin side har Halfdan Jansen den hjemsendte Afghanistan-veteran fra Frømandskorpset, Irina S. Anker, som netop er begyndt som vikarierende kriminalassistent.

Arne Ossian er født i 1963. Student fra Sorø Akademi. Arbejdede bl.a. som skibsdreng, popcornsælger, cowboy, nattevagt og tekstforfatter. Ph.d. i Storytelling. Adjunkt ved Københavns Universitet. Derefter artistic director i et verdensomspændende reklamebureau. Senere landpostbud, først i Jylland, derefter på Bornholm. Senest udsendt som informationsofficer med styrkerne i Afghanistan. Har tidligere udgivet Kong Klaks sten. (Hovedland 1998, 2. rev. udg. 2004).


Se forsiden i stort format

Læs Bornholms Tidendes artikel "Bornholms Tidende i hovedrolle"

Køb e-bogen på SAXO.com
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.