Eksamensklassiker -- nu som e-bog

22-05-2013: Klassikeren og bestselleren 'Snyd ikke dig selv ved eksamen' som udkom i 11.000 eksemplarer op gennem 1990erne, er nu udkommet i en opdateret, revideret 2. udgave som e-bog.

Se stort billede af forsiden Bogen ser eksamen i elevens jordnære perspektiv og giver en række konkrete anvisninger på hvordan man bedst scorer et godt resultat. Forfatteren trækker både på sine erfaringer fra sine tre børns skolegang, fra sine mange år som censor ved studentereksamen i dansk stil og fra sine indsigter som forsker i retorik og sprogbrug.

Siden bogen udkom første gang, har vi fået en ny karakterskala, 12-skalaen. Og computere, mobiltelefoner, Facebook og internettet findes overalt. Sådan var det ikke i halvfemserne. Så alt det er moderniseret i denne 2. reviderede udgave af bogen. Men resten er som det var dengang nuværende elevers mor og far gik i skole. Derfor vil dagens elever og studerende her i bogen finde alt det gode og vigtige, tidløse stof som muligvis allerede har hjulpet deres far eller mor.

Læs om den ret store debat som bogen skabte da dens første udgave udkom i 1993.

Se e-bogens forside i stort format

Køb bogen på SAXO.com.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk

Writer's choice 2018

Nogle grovheder er værre end andre.