Overbevis dig selv

09-07-2015: Bogen er en e-udgave af ”Overbevis dig selv” som udkom første gang i 1997. Hvad hjælper det at du er god til at overbevise andre hvis du er dårlig til at overbevise dig selv?

Der findes mange bøger om hvordan du overbeviser andre.
Her er den første bog om hvordan du overbeviser dig selv.
Hvad hjælper det at du er god til at overbevise andre hvis du er dårlig til at overbevise dig selv?
Denne bog lærer dig en række enkle effektive mentale teknikker som fører til positiv tænkning når du har allermest brug for det.
Lær hvordan du bliver mere uafhængig af mindreværdsfølelse, misundelse og angst for afvisning. Og hvordan du bliver til et mere positivt, frugtbart og glad menneske.
Lær at overbevise dig selv om at du er og kan meget mere end du tror nu. Og brug det som afsæt til at komme videre.
Bogen bygger på mangeårig forskning i og praktisk erfaring med påvirkning. Den lærer dig hvordan du bruger de mest effektive teknikker til at klare hverdagens problemer og til personlig udvikling.
Herved bliver du forresten også meget bedre til at få din vilje med andre.

Se forsiden i stort format

Køb bogen på SAXO.com eller i andre netboghandler.

Overbevis dig selv trækker på samme teknikker som beskrives og gøres anvendelige for enhver i de tre bind i Magttrilogien: ”(E-)Håndbog for undertrykte – med nøgle til kommissærernes bullshit” (2015), bestselleren ”Manipulation – en håndbog” (1991, rev. 2007) og ”Netværk på godt og ondt – magtmisbrug for begyndere” (2016). Men i modsætning til disse tre udadvendte bøger som handler om effektiv styring af omgivelserne, så handler Overbevis dig selv om hvordan du mest effektivt styrer dig selv, din bevidsthed. Overbevis dig selv er en indadvendt udgave af de tre udadvendte bøger. Og den er et vigtigt supplement til de tre udadvendte bøger, for du kan kun blive god til at overbevise andre, hvis du er god til at overbevise dig selv.

Sagt om Overbevis dig selv:

”Spændende bog […] fordi den sætter tingene lidt på hovedet og udfordrer, og jeg kan godt lide at blive overrasket. […] Der er rigeligt med små tankeøvelser. Emnerne er spændende og relevante for de fleste.” (”Asylen”, de psykologistuderendes blad ved Aarhus Universitet).
”Bogen er vidtfavnende, den berører så godt som alt, der har med menneskelivet at gøre: Der skrives om mindreværdsfølelse, frygt for afslag og skuffelser, foragt og forventning, ulykke, tro, håb og glæde, sygdom og død m.m. […] Bogen er en hjælp, så vi bliver bedre i stand til at tackle virkeligheden på en positiv måde, selv under modgang og kriser.” (bladet ”Sind”).

”Bogen her er skrevet i et enkelt og letlæseligt sprog med mange eksempler, mange resuméer og mange gentagelser. […] Målgruppen er nok især yngre mennesker, der har svært ved at finde deres identitet, men selvfølgelig også andre, der har problemer med selvværdet.” (Lektørudtalelse, bibliotekerne).

Læseprøve: Læs bogens begyndelse.

Læs mere om bogen her (link til Kjoeller.dk)

Titel: Overbevis dig selv.
© 2015 Klaus Kjøller
Published by KJOELLER.dk
Bogen er sat med ePub Maker 1.7
ISBN 9788740481136
2. udgave, version 09-07-2015 13:02 (første e-version juli 2015; 1. udg. Borgen 1997)

Kronikker

Kronikker som handler om væsentlige sider af 'Den politiske Komedie':

Berlingske 20-07-2012: Demokratiets kroniske jammer

Information 15-06-2011: Politk som TV-føljeton

Jyllands-Posten 25-01-2011: Ideelt demokrati uden vælgere

Weekendavisen 13-08-2010: At forstå politik uden at forstå sagen. Fik i avisen titlen 'Fantastiske fortællinger'.

Berlingske Tidende 21-07-2010: Mens vi venter på Den store Leder

Information 16-04-2010: Public service-tv som propaganda. Fik i avisen titlen 'Dronningens dag på alle kanaler'.
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 
Læs om bogen
Læs om bogen
Læs om bogen