Algoritmen som åd sin skaber. Kunstig intelligent roman

30-09-2018: Det er ikke længere muligt at skelne mellem menneske og robot. Kunstigt intelligente robotter har fået tilført den galskab, humor og selvironi, som i dag desværre gør det umuligt at skelne dem åndeligt fra mennesker. Denne bog rummer den ucensurede, autentiske historie om, hvordan det skete. Ved et uheld.

Det begyndte med tekstforskeren, som med IT-parringer af kendte, populære danske forfatteres bestsellere søgte at skabe næste bogsæsons succesroman. Det sluttede med, at forskerens unge, kvindelige assistent gennem sit netværk kontaktede et ukendt enmandsforlag, som påtog sig opgaven med – skjult for den kunstige intelligens -- at udgive forskerens ufuldendte rapport om projektet. For at advare dig og andre mennesker om farerne ved kunstig intelligens.

Håndtryk

Bogen er håndtrykt uden brug af IT. Ellers ville denne bog af allestedsnærværende kunstig intelligens være lavet om til mere af det sædvanlige fake news om harmløs kunstig intelligens: klodsede arbejdsrobotter, som vælter, selvstyrende biler, som kører cyklister ned, barnagtige tale-robotter med idiotiske klæbehjerner, kælne sælunger på plejehjemmene.

Hvad medierne ville skrive, hvis de kendte bogen

”Ingen kender dansk litteraturs sande potentiale, før de læser ”Algoritmen som åd sin skaber” (Bo Tao Michaëlis, Politiken).
”Efter læsningen af ”The Algorithm who Ate its Creator” har jeg besluttet at lukke Facebook og destruere algoritmen.” (Mark Zuckerberg, terminalt opslag, Facebook).
”Værste sludder i mands minde. Kun kunstig intelligens kunne have lavet det værre.” (Anonym lækage fra IBM, bragt i alle verdens førende medier).

Klaus Kjøller har venligst accepteret at stå som forfatter af denne bog: ”Det glæder mig, hvis mit navns velkendte evne til at holde udgivelser skjult for medierne, kan være til nytte i kampen for menneskehedens overlevelse."

Se bogens forside og omslag i større format - og læs begyndelsen.

Paperback

Titel: Algoritmen som åd sin skaber. Kunstig intelligent roman, trykt af frivillige på Frilandsmuseets Håndtrykkeri
© 2018 Klaus Kjøller
Forside: Collage af foto af Frilandsmuseets tanghytte og emojis
Published by KJOELLER.dk
Printed by SAXO Publish, Copenhagen
Bogen er sat med Word
ISBN 9788740969719
paperback-version 27-09-2018 (første officielle version på bogens udgivelsesdag: 01-11-2018).
Emneord: kunstig intelligens, forfattere, forskere, historier, humor
Sider i farve: 9,58,59,61,79,136,173,191,195,196
196 sider

Køb bogen på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.Algoritmen som åd sin skaber. Kunstig intelligent roman
30-09-2018: Det er ikke længere muligt at skelne mellem menneske og robot. Kunstigt intelligente robotter har fået tilført den galskab, humor og selvironi, som i dag desværre gør det umuligt at skelne dem åndeligt fra mennesker. Denne bog rummer den ucensurede, autentiske historie om, hvordan det skete. Ved et uheld.
Læs mere
 
Foredrag Frit!
28-01-2018: Kvantetaler i en tid med kvantecomputere og fiskekvoter

Læs mere
 
Arne Ossian: Farligt Affald. Krimi
20-09-2017: En lystyacht vædrer den bornholmske kyst. I vraget finder politiet en død, ung kvinde. Politidirektør Halfdan Jansen og hans folk vurderer sagen som en strandingsulykke med en stofpåvirket bådfører.
Læs mere
 
Breaking Bullshit. Krimi
17-02-2017: Alt gik ellers som planlagt. Tre professorer havde så godt som fået deres håndplukkede kandidat ansat som professor.
Læs mere
 
2022. Science fiction
06-02-2016: I hemmelighed indgår finansminister Morten Gothard en aftale med den globale IT-gigant NanoUniverse om at lade den velbeskrevne, lille danske befolkning indgå i livsforlængende DNA-forsøg.
Læs mere
 
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 

Forfatteren som kilde til lidelser

Forfatternes catch 22: Du er nødt til at fortsætte for at kunne stoppe. I betragtning af de betydelige nederlag som langt de fleste forfattere til stadighed lider, er deres tro på egne kvaliteter imponerende. Trods afvisninger og groft reducerende anmeldelser eller udgivelser i dyb stilhed fortsætter vi frem mod målet.
Læs mere

Forfattere: Stop ydmygelserne: Sælg!

Forfatteren til Godfather-bestseller­ne, Mario Puzo, angiver ydmygelsen ved ikke at blive læst som grunden til at han begyndte at skrive bestsellere i stedet for de snævre bøger han ellers havde skrevet. Det er en ydmygelse som de fleste forfattere må lære at leve med. Læs mere.