Tal folket op til dåd. Håndbog for politiske talere

01-03-2018: Din tales virkning afhænger af, hvor god du er til at lade tilhørerne selv afsløre det, du er ude på at overbevise dem om.

Hvis du allerede er politiker eller leder, så find ideer i bogen til, hvordan du kan nå længere med dine taler.

Og hvis du ikke er politiker eller leder, men gerne vil være det eller bare højere op i hierarkiet, så lad bogen løfte dig opad.

Og hvis du ikke drømmer om storhed og ære, men bare er i panik, fordi du skal holde en tale, som overbeviser din grundejerforening om, at vejbump bør indføres, så kan bogen sikre din overlevelse.

Find gennem bogens øvelser dine stærke og svage dyder. Og afslør den fortælling, som din persontype anslår i tilhørerne.

Lær ydmyghed ved at indse, at folk altid overbeviser sig selv langt bedre, end den mest geniale og veluddannede taler kan. De tilpasser det, du siger, til deres egen private virkelighed, til medievirkeligheden og til de erfaringer, de har.

Din tales virkning afhænger derfor af, hvor god du er til at lade tilhørerne selv afsløre det, du er ude på at overbevise dem om.

Lær også, hvordan du vinder en debat – aldrig med abstrakte begrebsudredninger, men med slående eksempler og metoden Q = A + 1.

Og lær af gode eksempler: Winston Churchills tale d. 8. juni 1940 ”This was their finest hour”, Anders Fogh Rasmussens ”Smagsdommertale”, Martin Luther Kings ”I have a dream”-tale.

Se bogens omslag i stort format og læs bogens begyndelse.

Paperback

Titel: Tal folket op til dåd. Håndbog for politiske talere
© 2018 Klaus Kjøller
Published by KJOELLER.dk
Printed by Saxo Publish, Copenhagen.
Bogen er sat med Word, typografi: Palatino linotype, Sylfaen, Calibri
ISBN 9788740955712
Første p-udgave, version 01-03-2018 11:52 (første officielle p-udgave = udgivelse d. 15-03-2018)
Emneord: overbevise, tale, politik, retorik, mundtlig kommunikation
Sider i farver: 28,30,31,33,36,
Omfang: 184 s.

Køb bogen på SAXO.com eller i enhver anden boghandel.Tal folket op til dåd. Håndbog for politiske talere
01-03-2018: Lær af gode eksempler: Winston Churchills tale d. 8. juni 1940 ”This was their finest hour”, Anders Fogh Rasmussens ”Smagsdommertale”, Martin Luther Kings ”I have a dream”-tale. Læs mere
 
"Tak fordi du kom". Realityshowet DEMOKRATI
14-05-2017: Public service-mediernes studieværter og ordstyrere er realityshowet Demokratis modsvar til embedsmanden i den politiske satireserie ”Yes, Minister”. I stedet for departementschefen, der siger ”Javel, hr. minister”, så har vi studieværten, der siger ”Tak, fordi du kom.” Læs mere
 
Tal familien op til fest. Håndbog i familietaler
27-03-2017: Gid denne lille bog vil være til gavn og fornøjelse for enhver familietaler, som åbner den. Hvis bogen åbner øjne, er det fint. Hvis den også åbner munde og ører, er det perfekt. Lad der blive lyd! Lad der blive fest i familien! Læs mere
 
Snyd ikke dig selv ved eksamen, 2.rev.udg.
27-11-2016: Klassikeren og bestselleren 'Snyd ikke dig selv ved eksamen' som udkom i 11.000 eksemplarer op gennem 1990erne, udkommer her i en opdateret, revideret 2. udgave som paperback. Udkom i 2013 som e-bog. Læs mere
 
Det politiske sprog. Nødvendige løgne, platheder og bullshit
26-09-2016: Det politiske sprog er lige så umuligt at rokke med jammer, som det bornholmske grundfjeld er umuligt at rokke med klask fra en røget sild. Æd derfor silden, og nyd sproget i al dets skønhed og gru ved hjælp af denne bog. Læs mere
 
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk