Faglig formidler
Skønlitterær forfatter
Anmeldelser
Det politiske sprog
07-12-2016
"Det politiske sprog" udmærker sig ved at analysere konkrete eksempler fra de senere års politiske spil omkring fx begrebet "løftebrud".
Læs mere
 
Demokrati
07-12-2016
"Demokrati" har nogle vigtige pointer og opmærksomhedspunkter. Lektøren anbefaler "Demokrati" til større biblioteker.
Læs mere
 
Bæstet anbefales til krimi-fans
08-12-2015
Krimi-cirklen.dk's redaktør, Finn Hansen, synes, at "Bæstet på Bornholm" både har et godt plot og en stor spændingsvolumen fra start til slut.
Læs mere
 
Komedien er munter, men skarp
20-09-2011
Arne Mariager anmelder Den politiske Komedie i Fredericia Dagblad og Vejle Amts Folkeblad
Læs mere
 
Journalisten anmelder komedien
18-08-2011
Anmelderen,Brigitte Alfter, finder bogen sympatisk og roser forfatteren for ikke at være bange for at gå til sagen. Men samtidig mener hun at bogen unødigt opfinder nye ord for gamle fænomener, og at den er for elementær for journalister
Læs mere
 
Komedien begejstrer bibliotekarer
19-04-2011
Lektørudtalelsen om Den politiske Komedie giver topkarakter
Læs mere
 
Komedien i grænselandet
17-04-2011
"Det er en polemisk bog med mange udokumenterede påstande, men tankevækkende læsning," skriver bladet Grænsen om Den politiske Komedie.
Læs mere
 
Kulturguide anmelder komedien
16-04-2011
Det hedder bl.a. at "Det er velskrevet og sjovt, men..."
Læs mere
 
Helsingør Dagblad anmelder
09-04-2011
Anmelder Erik Stubtoft finder at 'Den politiske Komedie' rummer virkelig spændende sager, men beskylder samtidig forfatteren for at vrøvle
Læs mere
 
Magisterbladet viser komediens forside
08-04-2011
Præsentation med citat og ret fyldig beskrivelse
Læs mere
 
Ekstra Bladet anmelder
03-04-2011
Bladet anbefaler læseren at springe 'Den politiske Komedie' over
Læs mere
 
Politiken bringer 'Køllebank'
02-04-2011
Politikens læsere kan nu læse forfatterns svar på Kristian Madsens grove anmeldelse d. 24-02-2011
Læs mere
 
Komedien nu også i Holstebro
02-04-2011
Dagbladet Holstebro anmelder 'Den politiske Komedie': klog, sjov og tankevækkende
Læs mere
 
Politiken anmelder bog uden at læse den
28-03-2011
Kristian Madsens anmeldelse af 'Den politiske Komedie' i Politiken d. 24/3 2011 afslører, ifølge bogens forfatter, både at Madsen ikke læser bogen ordentligt, og at han ikke kan bruge et stikordsregister.
Læs mere
 
Politiken anmelder komedien
24-03-2011
"Det ville være nænsomt at kalde resultatet halvbagt," hedder det bl.a.
Læs mere
 
Klog og munter politisk bog
21-03-2011
Kulturplakaten.dk anmelder 'Den politiske Komedie' som bl.a. kaldes klog og munter.
Læs mere
 
Interview i Mennesker og Medier
18-03-2011
Direkte interview om 'Den politiske Komedie' hos Lasse Jensen i 'Mennesker og Medier' på DR P1
Læs mere
 
Komedien nu i spil
06-03-2011
'Den politiske Komedie' ankom til redaktionerne i den uge der begyndte med d. 7. marts
Læs mere
 
Lars Løkke bestemmer hvornår næste bog udkommer
27-11-2010
Senest i april 2011 udkommer Den politiske Komedie. En debatbog om at forstå politik uden at forstå sagen.
Læs mere
 
Sidste udkald for Aktiv seer
01-07-2010
Det er klart 'Aschehougs Store Bog om at Holde Tale' som scorer højst hos bibliotekerne. Se hitlistens topnumre
Læs mere
 
Leder, sådan bliver du hørt!
27-04-2010
Artikel i Ledelseidag.dk med råd til ledere om effektiv mundtlig kommunikation
Læs mere
 
Den 1. september kan du gå Sprogets Vej
27-03-2010
Sprogets Vej til Sindets Fred, vers. 2.0, udkommer d. 1. september 2010
Læs mere
 
Kong Klaks sten i Brugsen
01-02-2010
Romanen Kong Klaks sten fra 2004 kan nu købes i COOPs butikker
Læs mere
 
Bog på vej
19-12-2009
Forlagsaftale om udgivelse af Sprogets Vej til Sindets Fred, 2. reviderede vej, nu med Dit og Dat.
Læs mere
 
Manipulation, version 02.02
17-09-2008
Manipulation -- en håndbog, 2. reviderede udgave udkommer i 2. oplag.
Læs mere
 
Hed, direkte elektronisk uge 1
05-01-2008
Den sidste uge af 2007 og den første af 2008 bød på 4 muligheder for direkte interview i de elektroniske medier. Det ene måtte jeg desværre takke nej til. Men så var der tre tilbage. Og om ret forskellige emner.
Læs mere
 
Tre sider om Manipulation i magasinet Sirene
20-12-2007
Tre helsider med forbilledlig klar inspiration fra Manipulation. En håndbog. 2. rev. udg. i Sirene (et Egmont-magasin) som er et månedsblad for unge, modebevidste kvinder med en vis indkomst og frækhed.
Læs mere
 
Nordjyske Stiftstidende om Netværk
25-11-2007
Helsidesartikel i Nordjyske Stiftstidende om netværk.
Læs mere
 
Manipulation i Hendes Verden
24-09-2007
Præsentation i ugebladet Hendes Verden af Manipulation – en håndbog 2. rev. udg.
Læs mere
 
Manipulation ugens bog i Berlingske
08-08-2007
Stor anmeldelse af Manipulation -- en håndbog af chefredaktør Lisbeth Knudsen i Berlingske Tidende, sektionen Karriere, rubrikken ”Ugens bog”. Overskrift: ”Manipulation på tusind måder”
Læs mere
 
Den åndelige Akse udkommer
01-06-2007
Anmeldelse af Jakob Levinsen i Jyllands-Posten på udgivelsesdagen. Fire stjerner i Nordjyske Stiftstidende.
Læs mere
 
Kjøller agerede plat og machobrovtende og provokerede feministerne
01-06-2007
Anmeldelse af Manipulation. 2. rev. udg. i Jyllands-Posten af Jakob Levinsen.
Læs mere
 
Ekstra Bladet: Underholdende håndbog i kunsten at styre andre
13-05-2007
Anmeldelse d. 13/5 2007 ved Svend Skriver af Manipulation -- en håndbog i Ekstra Bladet.
Læs mere
 


Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk