Kronikker
Mindre debatindlæg
Pressemeddelelser

Mindre debatindlæg 2015

Næsten alle er bragt i Berlingske i rubrikken "Groft sagt". Nogle også bragt på Berlingskes netavis B.dk.

Bestået integration
31-12-2015
Den 17-årige, muslimske gymnasieelev Mohamed er tydeligt særdeles godt integreret i, hvordan man debatterer effektivt i et demokrati.
Læs mere
 
Vinterbaderes julefryd
30-12-2015
Det er en grundregel for julens TV, at vinterbadere altid fryder sig over det kolde vand. Ellers var de ikke vinterbadere, men sad hjemme og iagttog gysende disse galninge.
Læs mere
 
Radikal skrumpesikring
28-12-2015
Det er rigtigt set af Jens Rohde og de Radikale, at han kan bringe noget velgørende muntert og uforudsigeligt ind i de Radikales mange kedsomhedstorturerende TV-optrædender.
Læs mere
 
Oldinges ret til fodbold
27-12-2015
Ingen olding er så stor en forbryder, at han bør udelukkes fra at styrke sin fysik ved at spille på et old boys fodboldhold.
Læs mere
 
Knust asylansøger
26-12-2015
Aktionen viser, at pressen betragter hjemsendelse af en asylansøger som en så kedsommelig ikke-nyhed, at selv offentlig smadring af Kähler-vaser ikke kan gøre emnet sexet.
Læs mere
 
Det haster for EU
24-12-2015
Alle problemerne kan løses i et hug, hvis EU holder endnu et topmøde, hvor de indgår en virkelighedstraktat, som bestemmer, at mange møder og beslutsomme ord i EU-dokumenter altid automatisk og øjeblikkeligt ændrer den virkelighed, som dokumenterne handler om.
Læs mere
 
Kvante-prins
23-12-2015
Det er allerede velkendt i kvantefysikken, som handler om småting som atomer og lyspartikler, at virkeligheden må beskrives som utallige, samtidige, forskellige historier. Nu ved vi, at det også gælder om store fysiske objekter, som en dansk prins.
Læs mere
 
Pjattegrænsen nået
22-12-2015
Politik går ud på at være på TV mest muligt. Derfor er det heller ikke overraskende, at Johanne Schmidt-Nielsen (EL) og Morten Østergaard (R) pjattede på en trailer for TV 2’s årskavalkade.
Læs mere
 
Tvær-atlantisk win-win
21-12-2015
Inger Støjberg bør tilbyde de rasende amerikanere at overtage de velhavende asylansøgere. Selvfølgelig med deres værdier intakte. Ellers har de jo ikke noget at betale deres integration med derovre.
Læs mere
 
Forskning til folket
19-12-2015
Det eneste rationelle svar på kravet om øget produktion fra pressede forskere er hemmeligt at genbruge tekststykker fra egne ulæste værker.
Læs mere
 
Han Solo i Debatten
18-12-2015
Clement Kjersgaards begejstring for Star Wars er så stærk og overraskende, at det kan forklare scenografien og castingen af ham selv og deltagerne i DR2 Debatten.
Læs mere
 
Verdens undergang
17-12-2015
Man må gyse ved tanken om det administrative IT-kaos, som vil opstå globalt, hvis alle verdens lande eller FN skal til at opkræve skat af noget så luftigt som drivhusgas.
Læs mere
 
Grotesk kedsomhed
15-12-2015
Hvor mange danske vælgere ville interessere sig for dansk politik, hvis TV aldrig viste Løkke i åben strid med Christiansborgs andre toppolitikere, men i stedet lod dansk politik formidle udelukkende gennem monologer fra Ask Rostrup (DR) og Anders Langballe (TV 2)?
Læs mere
 
DSB for Danmark
13-12-2015
Det står klart, at DSBs myndige billetkontrollører, som allerede nådesløst i menneskealdre har kontrolleret danskere, nu mobiliseres til også at kontrollere, at flygtninge har gyldig rejsehjemmel ind i landet.
Læs mere
 
Lomborg er farlig
12-12-2015
Det er rent gak, at alle danske elbrugere i årevis har betalt milliarder af kroner via PSO-afgiften til udviklingen af danske vindmøller, hvis Lomborg med få kendsgerninger får lejlighed til at spolere stemningen, netop som vi skal til at score kassen på alle møllerne.
Læs mere
 
Bagvendt forebyggelse
11-12-2015
Reglen ”Lig på nyhedsdesken” medfører, at foranstaltninger mod alvorlige tildragelser altid først iværksættes, efter alvorlige tildragelser med omkomne har fundet sted.
Læs mere
 
Nytte er mange ting
10-12-2015
Nytten af den amerikanske henvendelse ligger især i at give vores udenrigsminister, den dun-klædte konfirmand Kristian Jensen, lejlighed til at springe ud som en af denne verdens tunge drenge.
Læs mere
 
Krads børsterne, Pape!
07-12-2015
Når man ser Papes hårløse, runde hoved ved siden af Samuelsens ruhårede fjæs, som både stikker og kradser i alle retninger, så illustrerer denne forskel perfekt de Konservatives udfordringer.
Læs mere
 
Ja-plakater sagde nej
07-12-2015
Ja-sidens plakater bør få skylden for en del af nej’et.
Læs mere
 
Vinderreglen
06-12-2015
For at forebygge fremtidige forvirringer på valgaftener må vælgerne lære den grundregel for danske statsministre, at jo værre valgresultatet er, jo mere optræder statsministeren som en triumferende vinder.
Læs mere
 
Plathedspatos
05-12-2015
Mette Frederiksen vil uden tvivl til hver en tid med stor patos også kunne tale tårepersende for, at vores dronning bør hedde Margrethe.
Læs mere
 
Politikerløs garanti
03-12-2015
Det havde været mere troværdigt, hvis man havde fået en flok anonyme, hvidkiltede sygeplejersker og en myndig dommerforsamling til at udstede garantierne op til EU-afstemningen.
Læs mere
 
Lærenemme vælgere
02-12-2015
Løkke er forarget over, at få vælgere tror på hans garanti ”til solen brænder ud”. Han bør i stedet fryde sig over kvikke danske vælgere, som har lært af deres politikere.
Læs mere
 
Slumrende Winston
01-12-2015
Terrorister, som er opvokset i et demokrati, bør aldrig tvivle på, at der inde i enhver blødsøden, demokratisk leder, slumrer en handlekraftig Winston Churchill, som kan lammetæve enhver Adolf Hitler.
Læs mere
 
Marquis de Pind
30-11-2015
Søren Pind har omsider besejret sit stridbare hår. Men sejren har haft omkostninger, som svækker hans argumentation for et ja.
Læs mere
 
Tyrkisk delight
29-11-2015
Det bliver mere og mere klart for alle, at tyrkerne er de eneste, der både kan redde os fra flygtningene og fra russerne, når de provokerer ved vores grænser.
Læs mere
 
Forskningsformidling
27-11-2015
Det er for dårligt, at det er nødvendigt at blive uddannelsesminister for at få sin ph.d.-afhandling ud til masserne.
Læs mere
 
Naiv stormagt
22-11-2015
Sverige indrømmer nu officielt, at landet i virkeligheden aldrig har været en humanitær stormagt, men hele tiden bare har været en naiv stormagt.
Læs mere
 
Passport, please
20-11-2015
Den beslutsomme afvisning af dansk grænsekontrol skaber i øjeblikket en falsk fortrøstning og tillid i befolkningen til, at alting nok skal gå, fordi vi altid senere kan indføre grænsekontrol.
Læs mere
 
Tro med måde
19-11-2015
Alle trossamfund må lære deres troende, at det kun er i orden at tro på et liv efter dette under forudsætning af, at troen aldrig bliver så stærk, at man slår andre og sig selv ihjel.
Læs mere
 
Radikal flygtninge-rabler
16-11-2015
Det er urimeligt, at landets politisk interesserede seere skal spises af med den ret kedsommelige radikale minirabler, Morten Østergaard, når landet råder over to suveræne totalrablere.
Læs mere
 
Fejlbetinget tryghed
15-11-2015
Selvfølgelig vil mange mene, at en mand som Michael Dyrby, der har ansvaret for en stor public service-stations nyhedsdækning, ikke bør lade sig forblænde af kærlighed og sende intime billeder til en elskerinde i en kort affære.
Læs mere
 
Svensk grænsekontrol
14-11-2015
Med den svenske grænsekontrol fejrer paradokser nye triumfer i svensk politik.
Læs mere
 
Skat i positivt lys
13-11-2015
Det er muligt at finde lyspunkter i Skat ved at sammenligne Skat med Ruslands atletikforbund.
Læs mere
 
Praktiske kunstråd
12-11-2015
Moderne eksperimenterende kunst er svær at bevare, da det ofte består af selvdestruktivt materiale og organiske madvarer, som fordærves. Heldigvis kan man trække på erfaringer fra enhver husholdnings daglige kamp for at bevare møblement og fødevarer.
Læs mere
 
Skingert TV-nonsens
09-11-2015
Ingen af TV-indslagene fastholdt formandens pointe om, at respekten for Folketinget udhules, når befolkningen ser medlemmerne sidde og fumle med deres smartphones i stedet for at lytte efter guldkornene.
Læs mere
 
Thorning på tilbud
06-11-2015
Da Fogh søgte en international toppost, var det håndgangne embedsmænd, han sendte rundt, mens han selv tronede som statsminister og derfor ikke officielt var på udsalg til udlandet. Og slet ikke på ophørsudsalg.
Læs mere
 
Uretfærdig verden
05-11-2015
Det interessante i sagen er den frimodige udnyttelse af svensk godhed, som rumænske romaer udviser ved først skamløst at slå lejr nær en stor bys centrum og derefter, når Sverige vil fjerne dem i selvforsvar, frækt at gøre det til Sveriges problem at finde en anden plads til dem.
Læs mere
 
Tante Facebook
02-11-2015
Dansk kultur med afslappet nøgenhed, munter sex og frisind trues ikke kun mere og mere af den voksende religiøsitet i landet, men også af voksende verdensmedier som Facebook.
Læs mere
 
Svensk jerngreb
01-11-2015
Det er en økonomisk nødvendighed for Sverige, at så mange som muligt fortsat holdes i et jerngreb af politisk korrekthed, således at offentligt ansatte kan mobbes til at levere mere og mere ubetalt overarbejde.
Læs mere
 
Dårlig timing
31-10-2015
Islamisten Belal El-Khatib glemte at sørge for at blive dansk statsborger, inden han erklærede, at han kæmper for kalifatet.
Læs mere
 
Sultne kineserbørn
30-10-2015
Levnede Legoklodser, som bare ligger og fylder op i kældre og udhuse, kan man nu slippe af med ved at sende dem til det Legosultne kinesiske legebarn, Ai Weiwei.
Læs mere
 
TVs pendulpolitik
29-10-2015
Europas migrantstrømme vil først kunne stoppes ved grænserne, når alle myndighedspersoner, der skal håndtere migranterne, kan fremvises som ofre, der græder som pisket.
Læs mere
 
National IT-nedtur
27-10-2015
Én af vi danskeres allerstørste udfordringer er at lade være med at opføre os som tossegode idioter, hver gang vi skal have store IT-systemer til at fungere.
Læs mere
 
Mere sexet demokrati
26-10-2015
Det er nødvendigt i folkeskolen med aggressive propagandamidler at gøre demokratiet så sexet, at vores unge – muslimer og ikke-muslimer – bryder sammen i latter, når de ser IS’ videoer på YouTube, fordi de kun kan opfatte dem som syg satire.
Læs mere
 
Bleskift og hjernevask
25-10-2015
Stærkt troende forældre er kun i stand til at opdrage deres børn til demokrati, hvis de tidligt – sammen med den religiøse indoktrinering – indoktrinerer dem endnu mere med den læresætning, at deres religion er underordnet demokratiets Grundlov. Ellers går det ad helvede til.
Læs mere
 
Svensk succesrystelse
24-10-2015
Nu er Sverigedemokraterne efterhånden blevet så store, og voldelige aktioner fra politiske ekstremistgrupper er blevet så omfattende, at det svenske establishment tvinges til at indrette sig på de kendsgerninger, som man uhyggeligt længe har undertrykt med så stor succes.
Læs mere
 
Politiets Tibet-støtte
23-10-2015
Tibet må have højtplacerede venner i dansk politi, som er villige til at ofre egen karriere for at sikre langvarig medieomtale af protestaktionen.
Læs mere
 
Alien-turister, hjælp!
22-10-2015
I teorien er det muligt at rejse tilbage i tiden. Men hvorfor har vi her på Jorden aldrig fået hjælp fra de utallige teknisk avancerede kulturer i universet, som kan sende turister tilbage til Jordens primitive nutid?
Læs mere
 
Diskussions-flygtninge
21-10-2015
Demokratiets respektløse diskussion af alt mellem himmel og jord skræmmer åbenbart stadig flere muslimske medborgere til med stadig større begejstring at flygte ind i en topstyret diskussionsfattig ideologi med svar på det hele.
Læs mere
 
Javel-forskning
20-10-2015
Det ville gøre forskernes liv mere enkelt, hvis en privat fond eller en virksomhed til afveksling gav forskerne nogle usofistikerede ordrer. Så kunne ansøgningerne bare bestå i ordet ”javel”.
Læs mere
 
Svensk sandhedens time
19-10-2015
Det bliver spændende at se, om Sveriges fanatiske etablissement beordrer hæren ud mod Sverigedemokraterne, den dag partiet får mandater nok til at gribe regeringsmagten. Lidt for spændende.
Læs mere
 
I Tyrkiets hænder
18-10-2015
Hver gang det viser sig, at EU er ude af stand til at hjælpe sig selv, når det virkelig gælder, så styrkes demokratihaderes opfattelse af, at demokratiet er et lavtstående politisk system, som mangler en stærk mand eller en hellig bog at styre efter.
Læs mere
 
Lærerig løveaktion
17-10-2015
Sammen med oplevelseschefen i Odense Zoo vil Groft sagt glæde sig over, at der endnu ikke i denne verden findes en religion, som har en løve som profet og fanatiske selvmorderiske tilhængere.
Læs mere
 
Forsinket selvopgør
16-10-2015
Tidligere MF Özlem Cekic stiller i Politiken yderst ædle krav til politikere og medier om, at medier og partiledelser bør ignorere personstridigheder. Men det er dybt godnat, fordi personstridigheder er det, der i enestående grad gør politik til breaking news.
Læs mere
 
Obamas heppekor
15-10-2015
Putin er netop den snu, rå, hårde ledertype, som alle verdens demokratier teknisk set har brug for, for at have en chance i længden over for de religiøse eller verdslige diktaturer, som hader demokrati og bruger alle midler.
Læs mere
 
Kaos mod indbrud
14-10-2015
Den enkleste og billigste metode mod indbrud er at sørge for, at ens hjem ser ud, som om det allerede har været gennemrodet af mindst én tyv: kaos overalt.
Læs mere
 
Vellykket indoktrinering
13-10-2015
Det skaber stort ubehag og kvalme, at ens frygt for at blive slået ihjel, tvinger en til at holde kæft. Derfor er især følsomme sjæle som forfattere særlig modtagelig for indoktrinering med ædle begrundelser for deres tavshed.
Læs mere
 
Tabte politiansigter
12-10-2015
Det er tragisk, at politiet på grund af sin misforståelse af udtrykket ”tabe ansigt” i Tibetflagsagen har leveret en række tydelige eksempler på, hvordan en offentlig myndighed taber ansigt.
Læs mere
 
Hedegaard med humor
11-10-2015
Hver gang gamle Hedegaard gravalvorligt sagde sandheden om, at han næsten blev terrormyrdet, blev han mere og mere ulidelig. Ikke fordi han tog fejl, men fordi ingen rigtigt kunne se, hvad man skulle gøre ved det.
Læs mere
 
Militær win-win
10-10-2015
To militære chefers bramfri udtalelser i pressen gør det klart, at Jydske Dragonregiment omgående bør bytte militært udstyr med irakisk militær.
Læs mere
 
Nytænk jobcentrene!
09-10-2015
Når de ledige ikke vil komme ud fra jobcentrene til arbejdet, må arbejdet komme til de ledige på jobcentrene.
Læs mere
 
Sædcreme til Afrika
08-10-2015
Det gamle, alt for succesfulde, børnebegrænsende undervisningsmateriale til seksualundervisningen her i landet bør ikke skrottes, men sendes til Mellemøsten og Afrika.
Læs mere
 
Politi gør Pind tavs
07-10-2015
På en sær bagvendt måde er det imponerende, at dansk politi har gjort den ellers meget talende og skrivende Søren Pind tavs efter kun hundrede dage som justitsminister.
Læs mere
 
Slut med Anders And
04-10-2015
En ny kontaktordning på hospitalerne er en klar forbedring, da den udelukker Anders And som ansvarlig kontaktperson.
Læs mere
 
Grov selvsatire
03-10-2015
Politikens grove selvsatire over sin egen chefredaktørs adfærd i Muhammedaffæren får endnu engang al anden satire over bladet til at blegne.
Læs mere
 
Ligeglade Google
02-10-2015
I dag, hvor enhver har en smartphone på sig, er det jo bare et greb i lommen og en søgning på Google, så springer de tegninger, som giver TV og aviser gåsehud, villigt frem og kan studeres i alle detaljer.
Læs mere
 
Utegnet Muhammed
30-09-2015
Muhammed bliver dag for dag stadig mere og mere umulig at tegne i Danmark.
Læs mere
 
Hospitalet, der fik nok
29-09-2015
Hospitalers manglende frygt for, at patienterne vælger en konkurrent, fører automatisk til, at al service minimeres: Patienterne plages derfor med møg, ventetider, manglende koordination og elendig information.
Læs mere
 
Sudanske embedsmænd
27-09-2015
Det kan umuligt være danske embedsmænd, professor Ulrik Kjær fra Syddansk Universitet taler om, når han forsøger at hjælpe MF Pernille Bendixen fra DF mod hånlatter på Facebook, fordi hun ikke ved, hvad BNP er.
Læs mere
 
EUs punkt 22
26-09-2015
Migrantkrisen har vist, at der i EU gælder en paragraf 22 om, at regler kun håndhæves, hvis det ikke truer ro og orden.
Læs mere
 
Pinds paradoks
25-09-2015
Det er paradoksalt, at 10.400 totalt ukendte, som trænger ulovligt ind i landet, kun medfører et beroligende pressemøde med Pind og hans politichefer.
Læs mere
 
TV-seernes demokrati
24-09-2015
Europas migrantkrise afslører, at demokratiets bærende institution, bag alle demokratiets skåltaler, er TVs nyhedsføljeton, der leverer de følelsesmættede billeder, som får vælgernes politiske holdninger i skred.
Læs mere
 
Jordoverfladen er foldet
21-09-2015
En ny, generel relativitetsteori om jordoverfladens foldning gør det til en pligt for ethvert EU-land at indføre grænsekontrol for at overholde Schengen-traktaten.
Læs mere
 
Holst i sort
20-09-2015
Kun vælgere, der tror på, at politikere er en særlig ædel art, som er ude af stand til at lyve, vil tro på Carls oversmarte udredninger.
Læs mere
 
Selvafslørende kodeks
17-09-2015
Et nyt embedsmandskodeks med 7 dyder er en rystende selvafsløring af, at embedsmændene ser landets nuværende statsadministration som et forbryderisk, kaotisk system.
Læs mere
 
Straks-medieløsning
14-09-2015
Der bør omgående overføres licensmidler til de private mediesites i et omfang, så de kan skrotte de grafiktunge reklamer og dermed få samme responstid som dr.dk.
Læs mere
 
Syg moddemonstration
13-09-2015
Flygtninge-migranter bliver mere og mere offergjort for hver dags TV-transmissioner. Medierne har de sidste dage på denne måde etableret en norm om, at alle egentlig bør modtages. Og at alle, der antyder noget andet, er etisk anløbne.
Læs mere
 
Politiets anti-klimaks
12-09-2015
I dagevis har vi fulgt cliff-hangeren med folkehæren fra syd, som ingen grænser kunne stoppe. Først faldt Grækenland, så Ungarn, derefter Østrig og så kapitulerede Tyskland.
Læs mere
 
Bosses ged barberet
11-09-2015
Hvis en udenlandsk ingeniør, maskinoperatører eller IT- og biotek-fagperson ikke er i stand til at få øje på en væsentlig forskel mellem sig selv og så en daglejer fra Nigeria eller en gedehyrde fra Somalia, så er vedkommende simpelthen bare for dum til vores land.
Læs mere
 
Nulfejlsforskning
10-09-2015
Eliteforsker og professor i socialantropologi Rane Willerslev mener, at den dengsede 12-tals-pige er dronning og rollemodel fra folkeskolen til kandidatgraden. Han har ret. Og desværre stopper det ikke ved kandidatgraden.
Læs mere
 
Schengens redning
09-09-2015
Schengen- og Dublin-aftalerne bør tilføres en undtagelsesbestemmelse om, at de ikke gælder for store mængder flygtninge og migranter, som vandrer rundt i samlet flok.
Læs mere
 
Forkælede forfattere
07-09-2015
Når DR på sin hjemmeside stiller mediers nyhedstekster til gratis rådighed for læserne, får medierne ikke en krone. Og de kan ikke engang trække teksterne tilbage i protest.
Læs mere
 
TV-værters seertortur
06-09-2015
Alle værter på TV forsøger i dag at trykke den af med optimisme, engagement og kærlighed til seerne. Men når seerne skal se på samme vært i flere år, eventuelt årtier, så vil enhver manér hos værten efterhånden blive en lidelse for seerne.
Læs mere
 
Skats skelet-orgie
04-09-2015
Kun fordi Skat fik et tip fra en udenlandsk myndighed i sommeren 2015, blev man nødt til at anmelde sagen til Bagmandspolitiet, hvorefter pressen også fik den.
Læs mere
 
Overflødig boglæsning
31-08-2015
Politiken har ikke ret i, at det er umuligt at interviewe en forfatter uden at have læst hans bog. Tværtimod er det ganske let.
Læs mere
 
Demokrati uden landtropper
30-08-2015
De glade dage, hvor danske vælgere troede, at bare vi sendte rytteriet ind, væltede tyrannen og gav bistandsstøtte, så blomstrede demokratiet frem, er forbi.
Læs mere
 
Tabt tiggerindtægt
28-08-2015
Et forslag om erstatning for tabt tiggerindtægt til kvindelige, udenlandske tiggere i Stockholm, mens de er på sexkursus på det offentliges regning, har skabt en sprække i Sveriges militante politiske korrekthed.
Læs mere
 
Dorskhedens skole
27-08-2015
Gymnasier opdrager eleverne til, at et typisk arbejdsliv består i offentlig ansættelse med en arbejdsindsats lige over det acceptable, hvor man så i sin fritid slår sig løs med alt det spændende.
Læs mere
 
Billeder som argumenter
26-08-2015
Den væsentligste politiske debat i offentligheden lige nu foregår med billeder af lidende migranter mod billeder af lidende plejehjemsbeboere med våde bleer. Og det ser ikke godt ud for plejehjemsbeboerne.
Læs mere
 
Alle er konservative
25-08-2015
I en kronik i Berlingske afsløres det, at det konservative DNA også findes i alle velfærdsdemokratiets andre regeringsduelige partier.
Læs mere
 
Sådan!
24-08-2015
Lille begærlige Nick indeni tidligere sundhedsminister Nick Hækkerup siger tingene ligeud. Nu mangler vi bare, at også politikere, som stadig er ministre, på samme vis skrotter alt bullshit og bare siger sandheden.
Læs mere
 
Bureaukrati æder forskning
23-08-2015
Det er tragisk, at et politisk ønske om bedre ledelse med ansatte ledere efter få år mest tydeligt har ført til, at forskere nu bruger uanstændigt meget tid på administration.
Læs mere
 
Clementisering
22-08-2015
Clement Kjersgaard er efterhånden blevet en bærende ordstyrer ved ethvert folke- eller kulturmøde, fordi folk er holdt op med at tro på, at store navne er i stand til at debattere, uden Clement afbryder dem.
Læs mere
 
TV 2 hugger DRs priser
21-08-2015
Ved den årlige uddeling af TV-priser på Copenhagen TV Festival fik reklamefinansierede TV 2 13 priser og licensfinansierede DR 12. De næsten lige tal skjuler en rystende ulige sandhed.
Læs mere
 
Embedsmændene tog chancen
20-08-2015
Rønns vulkanske temperament og klare selvopfattelse af at være en juridisk kapacitet har gjort det umuligt for topembedsmændene i Integrationsministeriet at skære tingene ud i pap for hende i en pædagogisk tekst uden at gøre hende rasende over at blive behandlet, som om hun ikke havde forstand på jura.
Læs mere
 
Svensk selvvaccinering
19-08-2015
Sverige har på grund af sit konkurrencesvage mediesystem og sin systematiske dæmonisering af Kjærsgaard og Sverigedemokraterna vaccineret sig selv mod lige netop de løsninger, som landet får stadig mere brug for.
Læs mere
 
Arbejde giver ro i toget
18-08-2015
I de 20 år, hvor denne Groft sagt dagligt pendlede til og fra arbejde i tog, var det kun folk, som tydeligt ikke anede, hvad det vil sige at have et krævende arbejde, som med guitarspil, folkedans og lignende forsøgte at skabe socialt liv i kupéen.
Læs mere
 
Avlskort
17-08-2015
Børn af forældre, som er ude af stand til at opdrage børn til demokratiet, må ofte i stedet finde opdragelse og en erstatning for en fraværende far i en ekstrem religiøs sekt med en tyrannisk faderlig guddom eller i en kriminel bande omkring en Godfather.
Læs mere
 
Humanioras tågebanke
16-08-2015
Det er katastrofalt, at de mest benyttede teoretikere i den humanistiske forskning i Danmark er fransk-tyske tågehorn, som man bliver rundtosset af at læse.
Læs mere
 
Tavshedens Christianialov
15-08-2015
Det eneste overraskende ved dokumentaren er, at der her 40 år efter alle disse alvorlige overgreb, omsider er nogle fra Christiania, der tør bryde tavshedens lov og stå offentligt frem og bevidne, at dette, som enhver med lidt forstand på psykologi og sociale magtmekanismer længe har kunnet regne ud, faktisk også skete.
Læs mere
 
Forebyggende parringsbøn
14-08-2015
Kun bønner kan hjælpe mod IT-fejl, herunder forkert parring af maillister.
Læs mere
 
Barfodspædagogik
13-08-2015
Institutioner kan i bedste fald kun reparere lidt på den karakterdannelse, som alle børn mest lærer i familien af familiens barfodspædagoger, forældrene, som jo i mangel af bedre automatisk bare overfører deres egen karakter til børnene.
Læs mere
 
Profetløs satire
12-08-2015
Bare man ikke tegner profeten, så kan man selv i kaotiske, korrupte og bombeattentatramte arabiske lande gøre tykt grin med muslimsk fundamentalisme og forblive i live, selv om man selvfølgelig rutinemæssigt modtager dødstrusler.
Læs mere
 
Hatten af for nihilister
10-08-2015
Ægte nihilister er helt uskyldige i verdens konflikter, som uhyggeligt ofte hænger sammen med, at stærkt troende menneskers store behov for en mening fører til, at de må bekæmpe andre stærkt troende mennesker, som tror på en anden gud og mening.
Læs mere
 
Gades rekrutter
09-08-2015
Løkke og Carl Holst bør på mediekursus hos gruppeformand Søren Gade, som i enestående grad er i stand til på kommando at fremtræde på TV som en sonende munk, der let svedende angler efter tilgivelse.
Læs mere
 
Corydons ansigtsredning
08-08-2015
Når DONG-salgets papirer nu lægges frem, reduceres alle Corydons krigsofre til værdiløst skrammel, og Corydon taber ansigt så totalt, at et normalt menneske på forhånd ville opgive ethvert forsøg på ansigtsredning. Men ikke Corydon.
Læs mere
 
Enhedslisten i lykkepanik
07-08-2015
Enhedslisten går i panik med åbenlyst urimeligt kværulanteri, når lykken truer.
Læs mere
 
Lammefrom forskning
06-08-2015
Forskere, som ustandseligt skal søge EU og forskningsråd om midler, vil i deres hårde indbyrdes kamp om ressourcer også konkurrerer om at levere ansøgninger, som pleaser dem, der sidder på pengekassen.
Læs mere
 
De underste flygtninge
05-08-2015
De mest trængende flygtninge er de ludfattige, der mangler midler til at betale menneskesmuglere, og som tilhører en seksuel minoritet, der slås ihjel, hvis de afsløres i hjemlandet.
Læs mere
 
Kontaktannonce
03-08-2015
Eventuelle fredelige, avancerede væsner ude i universet bedes venligst kontakte os, før vi er fordampet.
Læs mere
 
Kronisk triggeradvarsel
02-08-2015
Det er uhyggeligt, at frygten for at komme til at krænke en eller andens religion, nu har spredt sig til at være en generel frygt for at krænke alt og alle med ord og kendsgerninger.
Læs mere
 
Cirkus Arrogance
01-08-2015
Det er ikke spor overraskende, at DR ifølge Berlingske fredag nasser på de private, hårdt prøvede cirkusser med deres omrejsende Cirkus Summarum.
Læs mere
 
Flygtningemisbrug
31-07-2015
Det er tragisk, at intetanende flygtninge misbruges af mennesker, som i forvejen føler sig langt bedre end andre, så de kan komme til at føle sig endnu bedre.
Læs mere
 
Ulige afspadseringsregler
30-07-2015
Sagen om de revnende kampfly og de stressede flymekanikere rejser spørgsmålet, om et velfærdsdemokrati som Danmark har en chance mod terrorbevægelser uden arbejdstidsregler.
Læs mere
 
Teologi, som fænger
29-07-2015
Selv om man ikke fatter de teologiske raffinementer i sagen om Marie Høgh, som ikke fik jobbet som præst i Christianskirken i Berlin, så er det let at fatte historien:
Læs mere
 
Vejhjælp til kørelærer
28-07-2015
Det må skyldes alvorligt mentalt motorstop,når kørerlærernes formand lader som om, de overbevisende tyske erfaringer med 17-årige ikke findes.
Læs mere
 
Argument søger modstand
27-07-2015
Kun Islamisk Stat vil være lodret uenig med Nikolaj Villumsen fra Enhedslisten i det argument, han bruger mod Støjbergs informationsannoncer om stramninger.
Læs mere
 
Breiviks mølle
27-07-2015
I betragtning af, at Breiviks hensigt var at skaffe omtale, og at en masse pårørende stadig mindes dagen altfor godt, er det urovækkende, at det officielle Norge ophøjer begivenheden og dens genstande til at fortjene mindestuer i regeringsbygningen.
Læs mere
 
Introvert triumf
25-07-2015
Indadvendte som Groft sagt må lære at glæde sig over, at vi som forfinede åndsvæsner forstår og beskriver den fascinerende verden, som de udadvendte boltrer sig dyrisk i uden egentligt at begribe, hvad der foregår.
Læs mere
 
Storkebragte børn
24-07-2015
Hysteriske rablerier på de sociale medier i anledning af en gammel børnebog breder sig til etablerede medier og udløser ekspertbistand på højeste niveau.
Læs mere
 
Djævelske detaljer
23-07-2015
Den største udfordring for demokratiske ledere er ikke at holde fængende, inkluderende taler imod islamisk fundamentalisme. Udfordringen er det konkrete og detaljerne.
Læs mere
 
Hold kæft målrettet
22-07-2015
Nu er også Charlie Hebdo holdt op med at tegne Muhammed. Terrorister har lært demokratierne, at bare alle debattører og medier holder kæft målrettet, så brænder lokummet ikke.
Læs mere
 
Nem kystløsning
21-07-2015
Jyllands-Posten går nu til ekstremer i sin kamp for at lade udkantskommunernes kræmmermentalitet og de lokale gamle drenges netværk bestemme over vores kyster.
Læs mere
 
Meningsjordskred
19-07-2015
Afmægtige meningsmageres indtog i den offentlige debat på Facebook og blogs har medført et jordskred i retorikken fra virkemidlet logos, dvs. fornuftig argumentation, over i patos, dvs. bombardement med følelser: jo stærkere, jo bedre.
Læs mere
 
Troens vildveje i Aarhus
18-07-2015
Man skal være højt placeret politimand i Aarhus for at mene, at fanatisk tro er noget, der falder ned fra den blå himmel.
Læs mere
 
Kronik som Irakrapport
17-07-2015
Da kronikken er skrevet af en af dansk åndslivs største og mest gravalvorligt knirkende orakler, så står teksten som mejslet på stentavler.
Læs mere
 
Simpel parkering
16-07-2015
En ekspert i "nudging" har fremsat en teori om, hvad der foregår i hovederne på folk, som parkerer. Teorien er så kompliceret, at de færreste bilister kan leve op til den.
Læs mere
 
Forskernes Gud
15-07-2015
Forskernes og folkekirkens Gud har ikke noget med hinanden at gøre ud over ordet.
Læs mere
 
Vandede bornholmere
13-07-2015
Bornholmere, som synes, det er for plat at drikke bornholmsk vand direkte fra hanen til en pris af en halv øre pr. halve liter, har længe kunnet købe vandet på flaske til en pris, der ligger næsten 400.000 procent højere.
Læs mere
 
Stolt fallitbo
12-07-2015
Tilsyneladende forstår Merkel og de andre ikke, at de er med i et teaterstykke, hvor Grækenlands Tsipras giver det ruinerede græske folk dets nationale stolthed tilbage ved systematisk at håne og ydmyge Europas mægtigste ledere.
Læs mere
 
Det unævnelige
11-07-2015
I betragtning af, hvor pæn Sverige er på overfladen, så er det påfaldende, at landet har mange flere uopklarede voldtægter, voldelige overfald og mord, end anløbne Danmark.
Læs mere
 
Solidarisk antisexisme
10-07-2015
Et projekt, som bekæmper uønskede seksuelle befamlinger af kvinders kropsdele, giver særdeles god mening på Roskilde Festivalen, fordi et menneske, som ikke har et stort projekt at kæmpe for, snart mister meningen med livet og sidder dådløst hen.
Læs mere
 
Renés tyggegummi
09-07-2015
Det ville være sensationelt, hvis René Karpantchof, som er en velkendt venstreorienteret aktør og samfundsdebattør, havde ment, at folk selv skal betale deres nikotintyggegummi.
Læs mere
 
Ny antiforening
07-07-2015
Bør unge mennesker ikke have lov til at sidde på en bro og drikke en øl, mens de snakker, uden der kommer en universitetslektor i bystudier og urbanitet forbi og dænger dem til med en masse fine ord? Åbenbart ikke.
Læs mere
 
Politiets attack-vogne
06-07-2015
Det viser sig nu, at ATK-vogne ikke kun holder stille i vejkanten på skumle steder for at score bødekassen.
Læs mere
 
Mor Formand
06-07-2015
Pia Kjærsgaard er den eneste topfigur i dansk politik, der perfekt ligner det, hun skal forestille.
Læs mere
 
Roskilde føleri
04-07-2015
Det er indlysende for alle, at der i Roskilde Festivalens sydende gryde af unge mennesker, god musik, øl og eventyrlyst hele tiden vil forekomme uberettiget befamling af kropsdele.
Læs mere
 
Smarte Tulle
03-07-2015
Da det er forbudt at sige, at vælgerne er for dumme og ikke kan gennemskue sammenhængen, så er konklusionen, at Tulle er smart.
Læs mere
 
Pædagogisk Pyrrhos-sejr
02-07-2015
Når grækerne går fallit, skyldes det, at EU er konstrueret således, at det er forhindret i at benytte samme inddragende pædagogiske metode, som de græske politikere.
Læs mere
 
Løkkes store chance
01-07-2015
Løkkeregeringen er Løkkes store chance for at vise, at han har lært af sine tidligere kriser, som han på grund af dårlig håndtering gjorde større end nødvendigt.
Læs mere
 
Fyrtårn i sort
30-06-2015
Når man effektivt skal påvirke Zenia Stampe, Uffe Ellemann, Lars Barfoed, Brian Mikkelsen og Bertel Haarder til at hade samme politiker, så sker det ved, at terrorister truer den pågældende politiker på livet.
Læs mere
 
Aldrig testet positiv
29-06-2015
Cykelsportens og andre elitesportsgrenes etik er aldrig bedre end dopingkontrollen nødvendiggør.
Læs mere
 
Forbered dog børnene
28-06-2015
Forældre bør oplyse deres børn om kannibalisme i familien og andre skeletter i skabet, inden de besøger Afrikalandet og Bondelandet i Djurs Sommerland.
Læs mere
 
Radikal muddertur
27-06-2015
Landets politiske redaktioner kæmpede side om side med de Radikale for at løfte valgkampen ud af den muddersump, hvor andre sloges. Alligevel gik de Radikale fra 17 til otte mandater.
Læs mere
 
Valgforklaring
26-06-2015
Næsten alle danske vælgere har længe været tryghedsnarkomaner, som elsker det, de har, og derfor frygter forandringer. Og tryghedsnarkomaner stemmer altid på S, V eller DF.
Læs mere
 
Win-win-sex
25-06-2015
Sjældent har vejen til mental styrke ligget mere åben for alle attraktive unge kvinder.
Læs mere
 
Pastor Lidegaard
24-06-2015
Lidegaard og landets betydelige mængde lederskribenter og politiske kommentatorer kan ikke leve af at sige det, som det er: Tilfældet ville, at Thorning tabte. Branchens speciale er snedige forklaringer, ligegyldigt hvilke tilfældigheder der sker.
Læs mere
 
E.T.’s lære af valget
22-06-2015
E.T. vil ikke kunne forstå, hvorfor vi ikke bare lader de diktatoriske studieværter og ordstyrere, som allerede suverænt koster rundt med undertrykte politikere ved enhver lejlighed, lede landet.
Læs mere
 
Tæt på en Mads Holger-regering
21-06-2015
Hvis Mads Holgers mediestunt havde skaffet ham i Folketinget, så ville han være blevet det løstgående mandat, som hele Løkkes kommende regering hvilede på. Det ville have gjort Løkke-regeringen til en Mads Holger-regering.
Læs mere
 
Vælger- og folkevandring
19-06-2015
Nu, hvor folketingsvalgets vælgervandringer er overstået, bør politikerne tale uden bullshit om folkevandringen fra Afrika.
Læs mere
 
Goddag mand, økseskaft
18-06-2015
Hvordan skal vælgerne bevare troen på, at folketingsvalg er en alvorlig sag, når en fremtrædende minister fremlægger gamle, brudte løfter som nye?
Læs mere
 
Medierne og Thorning
17-06-2015
Medierne og Thorning kan kun lykkes med at misbruge Panorama-eksemplet, fordi Løkke ikke straks afslører, hvordan de i fællesskab manipulerer med sagen.
Læs mere
 
Sass desperat
16-06-2015
Hvis det ikke handlede om landets fremtid, burde annoncen fra "Den hemmelige socialdemokrat" med løfter om mere ætsende satire få alle til at stemme socialdemokratisk.
Læs mere
 
I helvede med visninger
15-06-2015
Kampen om seerne består i dag mere og mere i at sætte seernes følelsesliv i gang, så de skriver om deres medieoplevelse på Facebook. Derfor skrumper sagligt oplysende mediestof til fordel for stadig flere tosser, som rabler på direkte TV.
Læs mere
 
Bissen Pape
14-06-2015
Groft sagt opfordrer Pape til at opgive at få DRs skolemesterprogram Detektor til at forstå, at en valgkamp ikke er en videnskabelig diskussion. For vejen frem for Pape er ikke at falde til patten hos Detektor.
Læs mere
 
Kaospilot Helle
13-06-2015
Jo bedre det lykkes de blå at skrive regeringsgrundlag i store fælles annoncer inden valget, jo mere fremstår Helle som en professionelt sminket bestyrer af en dårligt sminket rodebutik, der straks efter valget vil springe ud i kaos fra et sort tårn.
Læs mere
 
Vælgerne vil bedrages
12-06-2015
Ingen medicin er for dyr, siger både Thorning og Løkke. Og så lover begge præsidentkandidater nogle ekstra mia til formålet. Men enhver kan sige sig selv, at dette løfte egentlig er nonsens.
Læs mere
 
Alternativet ustoppeligt
08-06-2015
Alternativet vokser ved ethvert angreb. Og da deres politik er så langt ude, at ingen borgerlige partier kan stjæle den, så kan Alternativet hverken stoppes med angreb eller med omfavnelse.
Læs mere
 
Putins dekret
08-06-2015
Hvis Putin undlod at udsende det dekret, der gør tab af russiske soldater til en statshemmelighed, så ville han indrømme, at han allerede vidste, at alle anså ham for løgner.
Læs mere
 
Venstres hemmelige våben
05-06-2015
Venstres hemmelige våben, ham den lille uanselige mand, der stod til højre for rapkæftede Glamour-Helle og omkringdansende, gebærdende vært Poul Erik Skammelsen ved TV-debatten i søndags, opfordres nu til at træde aktivt ind i valgkampen dér, hvor den foregår: i TV
Læs mere
 
Mediernes valgkamp
04-06-2015
Løkkes eneste chance er, at medierne snart trættes så meget over deres historie om Helles succes, at de begynder at fortælle om Løkkes sensationelle comeback i valgkampens slutspurt.
Læs mere
 
Alle klude lige gode
03-06-2015
Hvis Uffe Elbæk fra Alternativet virkelig er så tossegod, som han praler med, så vil han helt tankeløst iføre sig habit, hvis nogen havde lagt sådan en frem til ham ved morgenpåklædningen.
Læs mere
 
Instruér Løkke!
02-06-2015
Nogen bør instruere Lars i at leve op til TVs iscenesættelse af politik. Forklare ham, at statsmænd i dag kun findes som spøgelser inde på Christiansborg, som ses som kulisse bag TV-studiet.
Læs mere
 
Skrup af, Alien!
01-06-2015
Yuval Noal Hararis bog ”Sapiens – en kort historie om menneskeheden” bør omgående udsendes i universet i alle retninger for at forebygge en radikalt støttet invasion fra rummet.
Læs mere
 
Resistent Skat
30-05-2015
Hverken domstole eller skatteministeren kan tøjle Skats bedrevidende, politisk resistente embedsværk.
Læs mere
 
Onsdagens sensation
29-05-2015
Alle vidste, at valget blev udskrevet onsdag. Alligevel annonceredes det som breaking news, og personalet var kåde som køer, der kommer på græs. Men dagens eneste rigtige sensation var, at statsministeren ikke benyttede den officielle indgang til ministeriet.
Læs mere
 
Tungetale
29-05-2015
Efter måneders omkringfamlen er skatteminister Benny Engelbrecht omsider trådt i profil. Fødselshjælperen var studievært Cecilie Bech, TV 2 Nyhederne søndag. Engelbrechts profil viste sig at være ministeren i den britiske satire-serie ”Yes Minister”.
Læs mere
 
Vælgernes store chance
28-05-2015
Valget står mellem smarte Helle og en Løkke, som nægter at tro på, at vælgerne lader sig narre igen. Vælgerne må derfor virkelig tage sig sammen ved dette valg.
Læs mere
 
Politikerledens død
27-05-2015
Udbredt politikerlede ikke noget problem, så længe vælgeren har mindst én helt i dansk politik. Og dem, der hader alle, har nu anti-politikeren Uffe Elbæk som helt.
Læs mere
 
Politikens befrielse
25-05-2015
Dagbladet Politiken rummer stadig mange frie, stolte ånder, selv om bladet de seneste år har måttet gå meget igennem. Først ydmygelserne med Muhammed-undskyldningen, og senest reduktionen til regeringsavis.
Læs mere
 
Corydons kæp i hjulet
24-05-2015
Som statschef vil hun med udslået hår og sine flotteste dragter og sit perfekte engelsk kunne føre dansk valgkamp for fuld damp, mens hun sammen med EU's andre statschefer tilsyneladende bakser med bådflygtninge i Middelhavet.
Læs mere
 
Politisk porno
23-05-2015
Som rigtig porno kan det virke ophidsende på tilskueren de første par gange, men det bliver trættende i længden, når det ikke krydres med raffinementer. Der er for meget simpelt ind og ud – ind af det ene øre og ud af det andet.
Læs mere
 
DRs selvsatire
22-05-2015
Falktofts busstunt kan kun forklares rationelt med, at han enten er kriminelt uvidende om elementære forhold i DR, eller at busreklamen i virkeligheden er et raffineret satirisk angreb på DRs eget nyhedsnasseri. I sidste tilfælde er det selvsatire på et sjældent højt niveau.
Læs mere
 
Fantasy-krig
21-05-2015
Det er skræmmende, at et oldgammelt religiøst fantasy-drama fra Mellemøsten stadig har så uhyggeligt stærkt tag i en lille gruppe danskere, at det kan ødelægge et fantasi-folkemøde i Pippi Langstrømpes ånd med politiet i rollen som betjent Kling og Klang.
Læs mere
 
Drømmen om storhed
20-05-2015
Danmark er så lille og uanseligt, at vi altid føler os tvunget til at kompensere ved at kaste os ud i nyudviklede, eksperimenterende løsninger for at vise verden, at vi er smartere og klogere end alle andre. Senest pansrede mandskabsvogne, som ingen andre har købt.
Læs mere
 
Nonsens til hest
19-05-2015
Når en ph.d.-studerende i stedet for ydmygt at fedte opad i systemet skyder sin velformulerede, oprørske tågesnak lige ind i det litterære parnas' sarteste dele, så skal det blive festligt.
Læs mere
 
Vindmøller mod graviditet
18-05-2015
Klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen og graviditetsordfører Zenia Stampe skal ifølge prognoserne kæmpe om højst et radikalt mandat i Sjællands Storkreds.
Læs mere
 
Store, gamle fisk
17-05-2015
Råd i anledning af Lystfiskeriets dag, 17-05: Lystfiskere med meget store, men også ret gamle fisk bør studere Monty Pythons papegøjesketch, hvis de vil gøre karriere ved konkurrencerne.
Læs mere
 
Ellevild Jensen
16-05-2015
Uffe Ellemann-Jensens indlæg mod Wilders på Folkemødet på Bornholm er et angreb på demokratiets grundidé om, at folk, man er lodret uenig med, ikke kun har lov til at drikke fadøl, spise pølser og hygge sig som Jensen, men også har lov til at tale ellevildt som Ellemann.
Læs mere
 
Hospitalsinformation
15-05-2015
Sålænge historierne om ringe information ikke kan byde på patienter, som dør på grund af ringe information, sker der intet – ud over paraden af ansvarlige, som på TV søger at overgå hinanden i at udtrykke medfølelse med de patienter, som lider under det.
Læs mere
 
Læringspunkter
14-05-2015
Thorning har fået gjort inkompetent politiarbejde ubrugeligt for Løkke og Tulle ved straks efter attentatet at skamrose politiet og ved i rapporten at fremstille alle fejl som opbyggelige "læringspunkter".
Læs mere
 
Valget kommer!
12-05-2015
Regeringens krisehåndtering af terrorsagen er en provokation, fordi den bygger på en fornærmende undervurdering af pressens og oppositionens intelligens og evne til at afsløre og gennemskue billige spintricks og fiduser.
Læs mere
 
Spinsejren er hjemme
11-05-2015
Med S'ernes seneste Løkke-annonce er det klart, at de blå har tabt spinkrigen og nu kun kan knække S på seriøs politisk substans uden personfnidder. Det ser derfor ret håbløst ud for de blås politiske kommunikation.
Læs mere
 
Dog godt for noget
10-05-2015
Det bedste i PET-rapporten er vel, at politiet faktisk fik skudt Omar el-Hussein til sidst, så vi slap for en lang retssag og efterfølgende dyr opbevaring i mange år, inden han igen kom ud blandt os.
Læs mere
 
Lækage på universitetet!
09-05-2015
Ved hemmelig lækage af dokumenter til en velvalgt journalist i et velvalgt medium sikrer offentligt ansatte bedst, at det system, de er ansat i, overholder god moral.
Læs mere
 
Gades genkomst
08-05-2015
Hvis Gade kan lære Løkke tricket med på TV at ligne en sonende munk, der let svedende tilstår store synder, så tilgiver vælgerne også Løkke, og Thorning opgiver troen på en overraskende sejr.
Læs mere
 
Sødt demokrati
07-05-2015
Med klummer, ledere og kronikker om, at vi helt frivilligt skal være søde og undgå satire mod religion, forsøger mange at bevare troen på, at demokratiet aldrig vil lade sig stække af formørkede, himmelske martyrbrigader.
Læs mere
 
Stolthed og græmmelse
06-05-2015
1. maj havde Helle iført sig Johanne Schmidt-Nielsens attributter. Sjældent har varm luft været blæst med større ynde og forført så mange.
Læs mere
 
Mobning efter skoletid
05-05-2015
Når universitetsansatte forskere og forfattere skal mobbe, benytter de Egon Olsens mobbemetode, fordi fysiske bank fører i fængsel.
Læs mere
 
Forskermobning
03-05-2015
Lektor Thomas Rømer på Aarhus Universitet har offentligt kritiseret en artikel, skrevet af tre kolleger. De er så nu gået til ledelsen og mobber ham med en klage over, at han udfører ”akademisk mobning.”
Læs mere
 
Dumpemodne overlevere
02-05-2015
Det antikverede New Public Management-system som universiteterne kører efter, kan have gjort både studerende og ansatte til dumpemodne overlevere.
Læs mere
 
Larsen og Engells slæng
01-05-2015
Universitetsskolede retorikere har en fundamentalistisk religiøs tro på, at vælgerne helst vil have, at politik udføres som en diskussion på en velopdragen folkehøjskole, hvor Thomas Larsen, Hans Engell og andre kommentatorer leverer saglige oplæg.
Læs mere
 
Tøjets tale
30-04-2015
Merkels besøg hos Thorning bragte ikke svar på det spørgsmål, som martrede mange dagen igennem: Var farverne og snittene på de to statslederes jakker skæbnens lykketræf, eller var det bare aftalt i forvejen af deres spindoktorer?
Læs mere
 
Berigtigelse om influenza
29-04-2015
Selvfølgelig er det da et kæmpeproblem for vores to store public service-TV-stationer, at de ikke i deres nyhedsudsendelser dækker Prinsgemalens overraskende tur til Venedig.
Læs mere
 
Smart terrorværn
28-04-2015
Det er ikke særligt smart, at man først udkommanderer alle mand, efter terrormordene er sket, og efter terroristen er død. Det ville være smartere, hvis alle bare passede deres daglige arbejde, så en type som Omar ikke fik lov at rende frit rundt trods blinkende røde lamper hos alle relevante myndigheder.
Læs mere
 
Ulven kommer ikke
27-04-2015
Gid det første offer for ulveeventyret ikke bliver et uskyldigt barn, men en ekspert, som når at hviske ”Ulven kommer", før han udånder.
Læs mere
 
Svensk løsning
26-04-2015
EU's asylproblemer løses ved, at flere by-svenskere flytter på landet.
Læs mere
 
Helle ruller Anker
25-04-2015
BT kunne onsdag bringe et helsidesfoto af vor statsminister, som ruller tur med Anker Jørgensen i kørestol på Marienborg. Historien og billedet var også tophistorie på forsiden.
Læs mere
 
Se Venedig, og lev!
24-04-2015
Talemåden ”Se Venedig, og dø!” bør efter prins Henriks genopstandelses-mirakel ændres til ”Se Venedig, og lev!”
Læs mere
 
Ligger som redt
22-04-2015
Folketingets Europaudvalg er en samling hyklere. For det kan vel ikke passe, at de ikke ved, at EU efterhånden gør dem og resten af Folketinget arbejdsløse.
Læs mere
 
Nazi-staccato
21-04-2015
Alle følger spændt med i, hvordan den rare, runde Pape klarer kampen mod den pænhed, som truer ham og de Konservative med udslettelse.
Læs mere
 
Hjerneblæst
20-04-2015
Selv den mest omsiggribende antiradikaliseringsreform i den mest imponerende verbale indpakning er som et slag i luften, hvis folk i systemet over fængselsbetjentene fortsat tænker langsommere og mere fantasiløst end en hjerneblæst terrorist.
Læs mere
 
Den nøgne sandhed
19-04-2015
Groft sagt foreslår, at man uden pladderpædagogiske omsvøb fortæller de unge, at hvis de lægger nøgenbilleder af sig selv på nettet, så er de bare for dumme til at have adgang til nettet.
Læs mere
 
Institutionen i kroppen
18-04-2015
Alle, der har familie på plejehjem, og som følger lidt med i plejehjemmets arbejde, ved, at der typisk kun er en enkelt nattevagt til en hulens masse beboere. Men forleden opdagede så også TV Avisen disse kendsgerninger, og derfor er nu flere politikere i gang med at kræve flere på nattevagt.
Læs mere
 
Gakkede partiarter
17-04-2015
De etablerede partier kan roligt fortsætte, som de plejer, så længe de nye partier, Alternativet, Nationalpartiet og Dukkepartiet, kun overbeviser om, at politik uhyggeligt let kan blive endnu mere ufrivillligt komisk, end det er i forvejen.
Læs mere
 
Løkkes tale til Helle
15-04-2015
Partierne bruger formuer på annoncer. Alligevel fravalgte de blå ledere, bortset fra Kristian Thulesen Dahl, at komme gratis i alle medier ved at møde frem til Thornings 10-års-jubilæum og lykønske hende med få, velvalgte ord.
Læs mere
 
Det skulle være så godt
14-04-2015
Kun hvis den dag kommer, hvor der opstår blivende knaphed på patienter, vil vi på alle hospitaler se tjentivrige kontaktpersoner, som servicerer hele menneskepatienter.
Læs mere
 
Pia, PHs arvtager
13-04-2015
Det er kulturradikalismens store ironi, at den person, der de seneste år har været bevægelsens samlende figur, er Pia Kjærsgaard.
Læs mere
 
Kristendom stadig bedst
12-04-2015
Et par, som har fået et halvt års fængsel for at dyrke sex i Guds hus, må prise sig lykkelige over, at de har valgt at hente religiøse stimulanser til deres sexliv i kristne kirker og ikke i moskéer.
Læs mere
 
DR – ned at dale
11-04-2015
Det er ikke et bestemt medium, DR, der samler befolkningen. Det gør bestemte begivenheder som kongehusets familiefester, vores landsholds sejre og folketingsvalg.
Læs mere
 
Ph.d. i omvej
10-04-2015
Min erfaring efter mere end 40 år som specialevejleder på humaniora er, at særligt begavede studerende, altid, inden de afleverer specialet, har fået et job i det private erhvervsliv, som rummer langt mere spænding, udvikling og udfordring, end nogen ph.d.-skolegang kan tilbyde.
Læs mere
 
Kulturradikal nedtur
08-04-2015
Kulturradikalismen døde ikke med Rifbjerg. Den er for længst blevet aflivet af ghettoiserede indvandrere, som i stort tal åbenlyst praktiserer det stik modsatte af kulturradikalisme.
Læs mere
 
EUs kategorifejl
07-04-2015
Både Connie Hedegaard, EU-embedsmænd og EU-eksperter taler om EU, som om det var et multinationalt, topstyret, privat firma.
Læs mere
 
Simple swimming
06-04-2015
Det at gå i vandet har udviklet sig til at være noget meget fint og indviklet. Det hedder nu "open sea swimming" og kræver en masse udstyr: farvede badehætter, briller og våddragt og en farvet svømmetaske til at varsko rutetrafikken til søs.
Læs mere
 
Spørgsmål om tro
05-04-2015
Når tyranner i Mellemøsten fjernes af vores og andre demokratiers militær, hvorfor er det så altid bagefter religiøse grupper, der kæmper om at genindsætte deres gud som enehersker?
Læs mere
 
Tillid mod flyskræk
04-04-2015
Jordkloden er et fly, som vi allesammen flyver i mod et ukendt mål i universet. Der er ingen piloter i cockpittet. Flere passagerer sidder med atomvåben i håndbagagen. Så uden tillid går det overhovedet ikke.
Læs mere
 
Putins satirekup
03-04-2015
Læren af Putin er, at man afskaffer demokrati ved at afskaffe satire og kritik i pressen. Men læren af Putin er så også, at man afskaffer personkulten omkring ham ved at forsyne befolkningen med satire og kritik, som piller ham ned.
Læs mere
 
Thornings Helle-kampagne
02-04-2015
Hvis det lykkes Thorning at importere sig selv fra EU til Danmark, så må Løkke forblive i Græsted og Sass vente med at springe ud som forfatter til ”Den hemmelige socialdemokrat” og modtage velfortjent anerkendelse for sin ætsende Helle-satire.
Læs mere
 
Wiki-universitet
01-04-2015
Hvis RUC-rektor Hanne Leth Andersen har ret i, at problemet med "dumme og dovne" studerende løses ved at gøre undervisningen mere sexet end Wikipedia, så bør man omgående nedlægge alle landets universiteter.
Læs mere
 
Tilfældet Tina
29-03-2015
Lad os forenes i det glade håb om, at Tina Magaards seriøse islamforskning bare er fup og svindel.
Læs mere
 
Den lille forskel
28-03-2015
Når finansordfører Jesper Petersen (S) og næstformand Kristian Jensen (V) debatterer nationaløkonomi, bør de optræde med henholdsvis røde og blå balloner bundet i ørerne, så seerne kan se forskel.
Læs mere
 
Læren fra Eritrea
27-03-2015
Stå ikke selv frem og kritisér din ledelse for at begå fejl. For så ender det med en fratrædelsesordning, især hvis du har ret.
Læs mere
 
Stille glæder
26-03-2015
Trods mange udvalgsrejser og vigtige ordførerposter lever et socialdemokratisk folketingsmedlem et hemmeligt liv på fjerde år. Gid hun kunne inspirere Zenia Stampe, Søren Pind og andre til at klappe deres Facebook-skraldespande i og forsvinde.
Læs mere
 
Endlösung komma
25-03-2015
Kun en verdensfjern, men meget støjende, lille elite af kommanørder ænser, om kommaer er sat helt korrekt. Giv denne elite noget beroligende, og landets kommaproblemer er løst.
Læs mere
 
Fyringsledelse
23-03-2015
I Det Kongelige Teaters meget selvrosende pressemeddelelse i anledning af teatrets årsberetning 2014 står der ikke noget om, hvorvidt teatrets nye direktører – som de tidligere – får en fyring i belønning af bossen den dag, de til alles fryd måtte levere varen.
Læs mere
 
Lektor-dilemma
22-03-2015
Dovne og dumme studerende er der slet ikke råd til på et universitet idag. Derfor er de ved dogme afskaffet. Og derfor står universitetet nu med et svært dilemma med en åbenmundet, ærlig lektor, som empirisk kan påvise dem..
Læs mere
 
Placebo antiterror
22-03-2015
Den mest sikre effekt af alle de terrorforebyggende tiltag er placeboeffekten, dvs. effekten af troen på, at alle de terrorforebyggende tiltag, som plager almindelige mennesker, faktisk har en virkning.
Læs mere
 
Selv ude om det
21-03-2015
Hvis bare Sprognævnet havde gjort med kommaet, som det gør med alle andre sproglige anliggender: straks rettet ind efter de store landsdækkende medier uden at gøre væsen af sig, så ville både nævn og vi andre være sparet for megen overflødig kværnen om kommaer.
Læs mere
 
DR til fals
20-03-2015
DRs studieværter er så populære ude i landet, at det kan knibe med at holde vagtplanerne i DR-huset. Derfor har man officielt prissat DRs værdigrundlag til højst 300.000 kr.
Læs mere
 
Løkke bestemmer datoen
19-03-2015
At udskrive valg før sidste øjeblik ville være idiotisk. Det eneste, der venter Helle efter nederlaget, er detronisering og nedtur, mens S reorganiserer under Mette Frederiksen og Sass.
Læs mere
 
Konge over krumme tær
18-03-2015
Den massive bemanding af Prinsgemalen med egen hofchef og egen "hofstat" tyder på, at der falder en trøstpræmie af fra Dronningen, hver gang Henrik ikke får lov at blive konge.
Læs mere
 
Sygt værk
17-03-2015
Sundhedsstyrelsens redegørelse til sundhedsministeren er et sygt værk fra et sygt embeds- og lægeværk, som er faldet for sin egen arrogance.
Læs mere
 
Tegningepædagogik
16-03-2015
Den gode pædagog får elever af alle trosretninger til selv at opsøge Muhammedtegningerne ved ærligt at sige, at hun ikke tør vise dem, fordi hun frygter for sit liv.
Læs mere
 
Søvndal genrejst
15-03-2015
Grinet over Villy Søvndals åbenlyst amatøragtige accent og slipseknude stivner, når man nu hører, at Hillary Clinton i det skjulte var en dilettantisk mailblander.
Læs mere
 
Absurd mediekunst
13-03-2015
Forløbet, som gjorde en tegning af en turbanklædt sikh til en dødelig krænkelse af muslimer, er et stykke absurd mediekunst med stor lærdomseffekt for ethvert skolebarn.
Læs mere
 
Hyklerisammenbrud
12-03-2015
Danmarks udfordringer med at elske Dalai Lama samtidig med, at vi skal vækste i Rødkina, er det rene vand ved siden af Sveriges udfordringer med både at være verdens førende humanistiske magt og samtidig sælge våben til Saudi-Arabien.
Læs mere
 
Antiterrorstrukturreform
11-03-2015
Offentlige organisationer med anciennitetsansatte, irreligiøse embedsmænd er dårligt rustede til at forstå og bekæmpe stærkt religiøse individer og smågrupper, som arbejder røven ud af bukserne døgnet rundt for at frelse verden uden anden løn end den, de måtte få i den næste verden.
Læs mere
 
Ad Eritrea til
09-03-2015
De to sygemeldte embedsmænd i Eritrea-sagen er systemoprørere. Men da de ikke har gjort oprør mod skattesystemet og overbureaukratiseringen, men bare mod deres egen kontorchef, så gider systemet formentlig ikke knuse dem, således som systemet knuste Glistrup.
Læs mere
 
Boblebad
08-03-2015
Humaniora og samfundsforskning kan ikke i så høj grad som naturvidenskab objektivt måle og veje sine resultater. Derfor kører disse videnskaber ofte efter princippet: "Fuck dig frem med lækre, nye ord!"
Læs mere
 
Fornuftsblasfemi
07-03-2015
Regeringens argument mod at afskaffe blasfemiparagraffen er sandsynligvis uholdbart. Vi har her endnu et eksempel på, at embedsværket ”regner baglæns” og leverer den manipulerende argumentation, som regeringen har brug for til pressen og Folketinget.
Læs mere
 
Systemeksport
06-03-2015
Når det gælder forebyggelse af religiøs terror, er udfordringen at forene demokrati og religion på fredelig vis. Og her leverer den danske folkekirke en ideel løsning: Her er ingen så religiøs, at andre behøver at frygte for deres liv.
Læs mere
 
Lene is back
05-03-2015
Én gang politiker, altid politiker. Lene Espersen vækker nu minderne om sine uheldige ferierejser som politiker tillive igen ved at optræde i annoncer for ferieboliger.
Læs mere
 
Akademisk modterror
04-03-2015
Hizb ut-Tahrir og Islamisk Stat er gået i offensiven med el-Husseins udåd og hylder ham for terrorangrebet mod ytringsfriheden og jøderne i København. De har åbenbart ikke konsulteret professor Ole Thyssen for eventuelle akademiske forbehold over for, om han er terrorist.
Læs mere
 
Mordforsøg på grundtroen
01-03-2015
Bag alle de store, abstrakte ord om et attentat mod en religion og ytringsfriheden ligger mord på to gode mennesker, mens de praktiserede den fornuftige samtale og den næstekærlighed, som det er nødvendigt for os alle at tro på for at leve livet.
Læs mere
 
Fundamentalist
27-02-2015
Groft sagt nægter at tro på beretningerne i Politiken og Jyllands-Posten fra ansatte på Krudttønden om, at politi, PET og SÄPO holdt varmestue inde i Krudttøndens forhal med café, mens terroristen luskede rundt udenfor.
Læs mere
 
Krauses kvaler
24-02-2015
Efter at Niels Krause-Kjær har interviewet forfatteren til ”Jesus og Mo”, bør Krause egentlig beskyttes af PET mod muslimske terrorister, selv om han er en af dem i DR, der gør sig mest umage for ikke at ”krænke”.
Læs mere
 
Voldsparadokset
23-02-2015
Den stærkeste påvirkning i offentligheden er ikke sproglig, og altså hverken diskussion eller debat, men udføres med voldelige aktioner. Disse aktioners argumentatoriske styrke skyldes, at alle medier topprioriterer historier med lig på bordet.
Læs mere
 
Hinsides Carsten Jensen
21-02-2015
Vi må håbe, at de 1 mia til terrorforebyggelse virker, når vi nu ikke kan sælge verdens bedste politiske system til alle, som vokser op i det. I stedet for at elske vores system øges væmmelsen hos nogle, når de modtager systemets kontante ydelser i form af komfortable, sorte dynejakker.
Læs mere
 
Hænder vrides før vask
20-02-2015
Hvor ville det være skønt, hvis de muslimske autoriteter af enhver art her i landet åbent indrømmede, at de og deres religion har et problem. Problemet er indlysende: voldelige ekstremister.
Læs mere
 
Den usynlige tomme
19-02-2015
Det er godt, at Socialdemokratiet og Venstre og alle de andre danske partier ikke råder over ustyrlige, voldelige ekstremister, som i den kommende valgkamp kan bestemme, hvad danske medier ikke må vise af hånende tegninger og fotografier.
Læs mere
 
Ukraine-løsning
17-02-2015
Herregud, om grænserne går nogle kilometer til den ene eller den anden side er latterligt ligegyldigt for Putin, hvis bare vi giver ham en masse selvtillid og al den respekt, han drømmer om.
Læs mere
 
Vi er Ukraine
16-02-2015
Når vores offentlige system og dets hierarkier af karriereorienterede embedsmænd ”regner baglæns” og til Folketinget og pressen leverer lige netop de ”objektive” prognoser og rapporter, som deres minister har politisk brug for, så optræder de som russisksindede separatister, der gør alvorlige indhug i vores oplyste, demokratiske land med manipulation og løgn.
Læs mere
 
Gardinforviklinger
15-02-2015
Mads Nissens billede, som World Press Photo har udnævnt til årets foto 2014, har mange, vidt forskelllige tolkningsmuligheder. Det bekræfter, hvor forbandet godt pressebilledet er som kunstfoto.
Læs mere
 
MGP-skolen
14-02-2015
Hvis bare skoleelever bringes til at tro, at de er på vej til at vinde en amatørkonkurrence på TV, så vil selv de mest tungnemme og socialt belastede både lære at læse og regne.
Læs mere
 
I virkelighedens fangehul
13-02-2015
Tre TV-studieværter, som slås om, hvordan virkeligheden er, er en historie, som er god nok til at sælge enhver bog.
Læs mere
 
Thornings Lama-hjælp
12-02-2015
Lad os være taknemmelige over, at kineserne er så optaget af, om han møder Thorning, at de endnu ikke har fundet på at blokere handelsforbindelserne, når dansk presse ucensureret dækker hans besøg.
Læs mere
 
Teoretiske zombier
11-02-2015
For få år siden troede vi, at bare man fjernede en fæl tyran, så blomstrede demokratiet frem. I dag ved vi, at vi er nødt til at forsvare vores eget demokrati mod zombier, som vil indsætte fjerne tyranner i vores eget land.
Læs mere
 
To til tango
10-02-2015
Kommentatorer, som gerne vil have en blå regering, jamrer over, at Thulesen Dahl ikke bare erklærer, at han tripper for at komme i regering. Men det ville da være idiotisk af Tulle at sælge sig så billigt. Det ved enhver, som har gået på aftenkursus i forhandlingsteknik.
Læs mere
 
Løkkes chance
09-02-2015
Løkkes bliver kun statsminister, hvis vælgerne som sædvanligt ikke forstår, hvad en række topøkonomer siger om landets økonomi.
Læs mere
 
Uvidenhed
07-02-2015
Vælgeres uvidenhed har store konsekvenser i politik. Og de små grupper af søgende sjæle, som for omkring 2000 år siden i Mellemøsten opfandt kristendommen og islam, var klart nok helt uvidende om mangt og meget. Det plager hele verden slemt i dag.
Læs mere
 
Dødens gab
06-02-2015
Lykketofts idé om at erstatte det ugentlige pressemøde i Statsministeriet med en ugentlig "Spørgetime" i Folketinget, er først og fremmest blevet en redningsoperation for Statsministeren.
Læs mere
 
Qvortrup uden trusser
03-02-2015
Qvortrup gør det rigtige. Han har set, at artige drenge og piger visner stille væk psykisk og økonomisk, mens de underkuet og fromt i fosterstilling venter på sendrægtige domstole.
Læs mere
 
Latter, minister!
02-02-2015
Skatteminister Benny Engelbrecht bør stå frem og retfærdiggøre sin kovending om åbenhed om lobbyisme på en måde, som overgår de komiske bortforklaringer på kovendinger, som vi kender fra den satiriske TV-serie ”Yes Minister.”
Læs mere
 
Beskæftigelsesterapi
01-02-2015
Der er ikke fugls føde på historien om Løkkes ”ultimatum” om håndværkerfradraget. Men en masse medier skrev en masse om det, og kommentatorer bragte vanen tro dramatikken til klimaks.
Læs mere
 
Parallelle Ulla
31-01-2015
TV 2’s rejsende reporter, Ulla Terkelsen, stod foran det græske parlament weekenden igennem og lød, som om hun var sponsoreret af det vindende græske parti
Læs mere
 
Snip, snap, snude…
30-01-2015
Historien om, hvordan det gik til, at blå Troels blev en renskuret hvid engel, men alligevel endte med at få den røde næse, som han lige så godt kunne have fået i begyndelsen
Læs mere
 
Johannes karriereudsigter
29-01-2015
Uden Johannes store blå øjne, kække nordiske look og effektive retorik ville Enhedslisten ikke have ligget så lunt i svinget. Og ingen behøver bekymre sig om Johannes karriere efter Enhedslisten.
Læs mere
 
Nøl i moskéen
28-01-2015
Moskéer bør etablere vennegrupper af frivillige, velintegrerede muslimer, som – med større nidkærhed end de fundamentalistiske agenter – opsøger og indlemmer ulykkelige, søgende sjæle og med daglig omgang giver dem selvrespekt, anerkendelse og et livsprojekt.
Læs mere
 
EU's valgfobi
27-01-2015
Europas tragedie er, at Europas befolkninger fylder deres liv med stridigheder mellem lokale, nationale politikere som Thorning og Løkke, som om det stadig var dem, der bestemte.
Læs mere
 
Virksomhedsmobning
26-01-2015
Ved at flette ordene ”skattely” og ”hemmelige aftaler” ind i en fortælling om helt lovlige arrangementer, grovmobber medier en dansk virksomhed, bare fordi den artigt følger de regler, som politikerne har lavet.
Læs mere
 
Pavens kaniner
25-01-2015
Det er godt, at katolikker har en pave, som af karsken bælg kan sige sandheder til katolikker. Man kunne ønske, at også muslimer havde en pave, som sagde sandheder til sine egne.
Læs mere
 
Omrejsende spincirkus
24-01-2015
I dag, hvor embedsmændene selv suverænt manipulerer Folketinget og pressen, overlever den gammeldags spindoktor, "mørkets fyrste", kun som eksotisk attraktion i Mogensen og Kristiansens omrejsende spincirkus
Læs mere
 
180 grader forkert vinkel
23-01-2015
TV blev offer sin egen fortærskede fortælleform, da to hårdkogte, unge kriminelle blev fremstillet som ofre, som med rette kunne være godt knotne over politiets inddragelse af deres uskyldige familiemedlemmer i det forebyggende arbejde.
Læs mere
 
Bedre presse for muslimer
22-01-2015
Muslimers dårlige presse skyldes først og fremmest, at det indgår i mediers DNA at fortælle historier om lig på bordet, og at landets mest udbredte medier altid blander alting sammen
Læs mere
 
Anonymous på svensk
20-01-2015
Sverige er mere politisk korrekt end alle andre lande. Og den svenske del af det anarkistiske hackernetværk, Anonymous, er mere politisk korrekt end resten af Anonymous.
Læs mere
 
Bramsen målløs
19-01-2015
Socialdemokratiets allestedsnærværende retsordfører Trine Bramsen bør undgå at indlede sine udredninger med ”Jeg er målløs”, inden hun taler alle til døde
Læs mere
 
Omvendt Grimhøjmoské
18-01-2015
Dansk Folkeparti er en omvendt Grimhøjmoské
Læs mere
 
Tvang gør frivillig
17-01-2015
Det er ganske let for tiden at vurdere, hvor stor succes de voldelige ekstremister har med at undertrykke danske medier. Jyllands-Posten er f.eks. langt mindre undertrykt end Politiken. For JP siger modigt og ærligt ligeud, at de er bange for deres undertrykkere.
Læs mere
 
Ordner på vej
16-01-2015
Der bør være mindst to ordner på vej til de ansvarlige politifolk, efter kronprinsens ulovlige tur over Storebæltsbroen
Læs mere
 
Zenias baby
15-01-2015
Privatmennesket Zenia Stampe bruger frygtløst sit allermest private privatliv til at rejse sympati for politikeren Zenia Stampe
Læs mere
 
Svensk hadebold
15-01-2015
Svensk håndbold bør forbydes. Svensk håndbold er politisk ukorrekt, fordi svensk håndbold opildner til de allerværste etniske fordomme
Læs mere
 
Vold renser effektivt
11-01-2015
Rekruttering af ustyrlige, voldelige ekstremister et effektivt middel, når danske medier skal renses mere og mere for Muhammed-kritik for at forberede danskerne på deres plads i Verdenskalifatet
Læs mere
 
Je suis selvcensur
10-01-2015
Det er let at sige: "Je suis Charlie". Det svære er at drage konsekvensen: "Derfor fortsætter jeg med nådesløst at kritisere Allah og alle andre verdslige og guddommelige magthavere uden hensyn til kalashnikov-bevæbnede ekstremister."
Læs mere
 
Lomborg Galileo
09-01-2015
Når almindelig sund fornuft stemples som kontroversiel og bekæmpes med løgne, så ved man, at overtro og galskab har formørket sjælene
Læs mere
 
DR er bare sjovere
06-01-2015
Det ene øjeblik optræder DR som en statslig styrelse godt polstret med skattepenge, det næste øjeblik optræder DR som en privat virksomhed, der hugger markedsandele fra rigtige private medievirksomheder. Det er umuligt for DRs djøf'ere at finde en sjovere arbejdsplads
Læs mere
 
Regnearkenes bogkrise
05-01-2015
Det er hverken forfatternes, bøgernes eller læsernes krise, at bogindustriens ansatte og selvstændige ikke mere kan tjene en hyre på at gøre, som de tidligere har gjort. Det er udelukkende papirsbogindustriens krise
Læs mere
 
Mærk Helle!
02-01-2015
Det svære for Helle har aldrig været at gøre en tale indholdsløs. Det svære for Helle har altid været at få os tilhørere til at mærke hende som varmhjertet menneske
Læs mere
 


Mærk Helle!
02-01-2015
Det svære for Helle har aldrig været at gøre en tale indholdsløs. Det svære for Helle har altid været at få os tilhørere til at mærke hende som varmhjertet menneske
Læs mere
 
Regnearkenes bogkrise
05-01-2015
Det er hverken forfatternes, bøgernes eller læsernes krise, at bogindustriens ansatte og selvstændige ikke mere kan tjene en hyre på at gøre, som de tidligere har gjort. Det er udelukkende papirsbogindustriens krise
Læs mere
 
DR er bare sjovere
06-01-2015
Det ene øjeblik optræder DR som en statslig styrelse godt polstret med skattepenge, det næste øjeblik optræder DR som en privat virksomhed, der hugger markedsandele fra rigtige private medievirksomheder. Det er umuligt for DRs djøf'ere at finde en sjovere arbejdsplads
Læs mere
 
Lomborg Galileo
09-01-2015
Når almindelig sund fornuft stemples som kontroversiel og bekæmpes med løgne, så ved man, at overtro og galskab har formørket sjælene
Læs mere
 
Je suis selvcensur
10-01-2015
Det er let at sige: "Je suis Charlie". Det svære er at drage konsekvensen: "Derfor fortsætter jeg med nådesløst at kritisere Allah og alle andre verdslige og guddommelige magthavere uden hensyn til kalashnikov-bevæbnede ekstremister."
Læs mere
 
Vold renser effektivt
11-01-2015
Rekruttering af ustyrlige, voldelige ekstremister et effektivt middel, når danske medier skal renses mere og mere for Muhammed-kritik for at forberede danskerne på deres plads i Verdenskalifatet
Læs mere
 
Svensk hadebold
15-01-2015
Svensk håndbold bør forbydes. Svensk håndbold er politisk ukorrekt, fordi svensk håndbold opildner til de allerværste etniske fordomme
Læs mere
 
Zenias baby
15-01-2015
Privatmennesket Zenia Stampe bruger frygtløst sit allermest private privatliv til at rejse sympati for politikeren Zenia Stampe
Læs mere
 
Ordner på vej
16-01-2015
Der bør være mindst to ordner på vej til de ansvarlige politifolk, efter kronprinsens ulovlige tur over Storebæltsbroen
Læs mere
 
Tvang gør frivillig
17-01-2015
Det er ganske let for tiden at vurdere, hvor stor succes de voldelige ekstremister har med at undertrykke danske medier. Jyllands-Posten er f.eks. langt mindre undertrykt end Politiken. For JP siger modigt og ærligt ligeud, at de er bange for deres undertrykkere.
Læs mere
 
Omvendt Grimhøjmoské
18-01-2015
Dansk Folkeparti er en omvendt Grimhøjmoské
Læs mere
 
Bramsen målløs
19-01-2015
Socialdemokratiets allestedsnærværende retsordfører Trine Bramsen bør undgå at indlede sine udredninger med ”Jeg er målløs”, inden hun taler alle til døde
Læs mere
 
Anonymous på svensk
20-01-2015
Sverige er mere politisk korrekt end alle andre lande. Og den svenske del af det anarkistiske hackernetværk, Anonymous, er mere politisk korrekt end resten af Anonymous.
Læs mere
 
Bedre presse for muslimer
22-01-2015
Muslimers dårlige presse skyldes først og fremmest, at det indgår i mediers DNA at fortælle historier om lig på bordet, og at landets mest udbredte medier altid blander alting sammen
Læs mere
 
180 grader forkert vinkel
23-01-2015
TV blev offer sin egen fortærskede fortælleform, da to hårdkogte, unge kriminelle blev fremstillet som ofre, som med rette kunne være godt knotne over politiets inddragelse af deres uskyldige familiemedlemmer i det forebyggende arbejde.
Læs mere
 
Omrejsende spincirkus
24-01-2015
I dag, hvor embedsmændene selv suverænt manipulerer Folketinget og pressen, overlever den gammeldags spindoktor, "mørkets fyrste", kun som eksotisk attraktion i Mogensen og Kristiansens omrejsende spincirkus
Læs mere
 
Pavens kaniner
25-01-2015
Det er godt, at katolikker har en pave, som af karsken bælg kan sige sandheder til katolikker. Man kunne ønske, at også muslimer havde en pave, som sagde sandheder til sine egne.
Læs mere
 
Virksomhedsmobning
26-01-2015
Ved at flette ordene ”skattely” og ”hemmelige aftaler” ind i en fortælling om helt lovlige arrangementer, grovmobber medier en dansk virksomhed, bare fordi den artigt følger de regler, som politikerne har lavet.
Læs mere
 
EU's valgfobi
27-01-2015
Europas tragedie er, at Europas befolkninger fylder deres liv med stridigheder mellem lokale, nationale politikere som Thorning og Løkke, som om det stadig var dem, der bestemte.
Læs mere
 
Nøl i moskéen
28-01-2015
Moskéer bør etablere vennegrupper af frivillige, velintegrerede muslimer, som – med større nidkærhed end de fundamentalistiske agenter – opsøger og indlemmer ulykkelige, søgende sjæle og med daglig omgang giver dem selvrespekt, anerkendelse og et livsprojekt.
Læs mere
 
Johannes karriereudsigter
29-01-2015
Uden Johannes store blå øjne, kække nordiske look og effektive retorik ville Enhedslisten ikke have ligget så lunt i svinget. Og ingen behøver bekymre sig om Johannes karriere efter Enhedslisten.
Læs mere
 
Snip, snap, snude…
30-01-2015
Historien om, hvordan det gik til, at blå Troels blev en renskuret hvid engel, men alligevel endte med at få den røde næse, som han lige så godt kunne have fået i begyndelsen
Læs mere
 
Parallelle Ulla
31-01-2015
TV 2’s rejsende reporter, Ulla Terkelsen, stod foran det græske parlament weekenden igennem og lød, som om hun var sponsoreret af det vindende græske parti
Læs mere
 
Beskæftigelsesterapi
01-02-2015
Der er ikke fugls føde på historien om Løkkes ”ultimatum” om håndværkerfradraget. Men en masse medier skrev en masse om det, og kommentatorer bragte vanen tro dramatikken til klimaks.
Læs mere
 
Latter, minister!
02-02-2015
Skatteminister Benny Engelbrecht bør stå frem og retfærdiggøre sin kovending om åbenhed om lobbyisme på en måde, som overgår de komiske bortforklaringer på kovendinger, som vi kender fra den satiriske TV-serie ”Yes Minister.”
Læs mere
 
Qvortrup uden trusser
03-02-2015
Qvortrup gør det rigtige. Han har set, at artige drenge og piger visner stille væk psykisk og økonomisk, mens de underkuet og fromt i fosterstilling venter på sendrægtige domstole.
Læs mere
 
Dødens gab
06-02-2015
Lykketofts idé om at erstatte det ugentlige pressemøde i Statsministeriet med en ugentlig "Spørgetime" i Folketinget, er først og fremmest blevet en redningsoperation for Statsministeren.
Læs mere
 
Uvidenhed
07-02-2015
Vælgeres uvidenhed har store konsekvenser i politik. Og de små grupper af søgende sjæle, som for omkring 2000 år siden i Mellemøsten opfandt kristendommen og islam, var klart nok helt uvidende om mangt og meget. Det plager hele verden slemt i dag.
Læs mere
 
Løkkes chance
09-02-2015
Løkkes bliver kun statsminister, hvis vælgerne som sædvanligt ikke forstår, hvad en række topøkonomer siger om landets økonomi.
Læs mere
 
To til tango
10-02-2015
Kommentatorer, som gerne vil have en blå regering, jamrer over, at Thulesen Dahl ikke bare erklærer, at han tripper for at komme i regering. Men det ville da være idiotisk af Tulle at sælge sig så billigt. Det ved enhver, som har gået på aftenkursus i forhandlingsteknik.
Læs mere
 
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk