Kronikker
Mindre debatindlæg
Pressemeddelelser

Køllebank 2019

Krænkelser i kø
04-05-2019
Dejligt, at ingen endnu har ladet sig offentligt krænke over parret i dette land, hvor det har vist sig, at alt efterhånden kan krænke en eller anden.
Læs mere
 
Vold sælger, desværre,
26-04-2019
Læren af Rasmus Paludan er, at demokratiets voldsparadoks ikke kan effektivt undertrykkes af fortielse hos etablerede medier, partier og andre institutioner.
Læs mere
 
Flere komikere i politik!
24-04-2019
Som forfatter til bogen Den politiske komedie, burde jeg for længst have indset, at det er helt naturligt, at en professionel komiker bliver valgt til politisk leder.
Læs mere
 
Voldsparadokset
16-04-2019
Læren af Paludan og Muhammed: Den stærkeste argumentation i demokratiet er ikke sproglig, men udføres med vold.
Læs mere
 
Pandaløse Løkke
11-04-2019
Det er møguretfærdigt, at hverken Løkke, Mette Frederiksen eller Thulesen Dahl råder over vilde, sjældne dyr, de kan leje ud til Zoologisk have under pressens begejstring.
Læs mere
 
Moralen fra ØK og Mærsk
08-04-2019
Dødsfald og partnerskifte til yngre model truer kæmper i dansk erhvervsliv
Læs mere
 
Propapanda
04-04-2019
Uden Tibet-komitéen kunne det let se ud, som om Rødkina råvoldtog bevidstløse danske medier og befolkningen med et par nuttede pandabamser.
Læs mere
 
Mere Kim, tak!
02-04-2019
De politiske partiers interne censur af egne tåbeligheder, før de slippes løs, er så god, at der går år imellem, at en toppolitiker under fuld hornmusik tramper ind i den fælde, som et TV-indslag stiller op.
Læs mere
 
Politisk placeboforståelse
25-03-2019
Politiske nørders virkningsløse kritik af realityshowet DEMOKRATI spiller en stor rolle i realityshowet. Det er et af showets mest elskede ritualer.
Læs mere
 
Den brølende sofa
24-03-2019
Det er dansk politik i en nøddeskal. Vi er et lille, rigt land i en stor styg verden med trusler overalt derude. Men sofaen i vores stuer overgår dem alle.
Læs mere
 
Fogh bør rydde op efter sig
23-03-2019
Den kronisk uskyldige konfirmand Karsten Lauritzen kæmper jo forgæves mod sin lyst til at være flink og eftergive alle skattesnydere og gældsramte
Læs mere
 
Ghita, nørdernes befrier
19-03-2019
Det er det samme med Trump og Brexit. De fylder det hele og engagerer alle, uden det er nødvendigt at fatte substansens kedelige detaljer. Fuldstændig som interviewet med Ghita.
Læs mere
 


Populisme
31-03-2019
Måske foregår det virkelig interessante for landets 6 % politiske nørder bag kulisserne. Men det virkelig interessante for de resterende 94 % af vælgerne foregår på scenen.
Læs mere
 
Sass, tidsindstillet finansminister
24-02-2019
Der kan sidde folk i socialdemokratiet, som vil bruge Sass’ hemmeligholdte forfatterskab til satiren ”Den hemmelige socialdemokrat” til at få skovlen under ham.
Læs mere
 
Paradoksdræberen
09-02-2019
Måske får Theresa May dræbt det irske Brexit-paradoks med en blød, hård grænse i Irland. Men fortvivl ikke. Demokratiet vil fortsat være et orgie af paradokser, som holder alt i gang.
Læs mere
 
Bogforurening
26-01-2019
Redaktørerne på de etablerede forlag er forfatteres adgang til den livgivende PR-karrusel mellem Politikens litteraturjournalistik og de store forlags informations- og reklameafdelinger og dermed til de mange læsere.
Læs mere
 
Menneskefrit samfund
19-01-2019
Der tegner sig et fremtidssamfund med en velhavende elite, som lever evigt, og en produktionsmæssigt overflødig masse dødelige. Og alt tyder på, at dette samfund vil snige sig ind på os, fuldstændig som internet, Google og Facebook har sneget sig ind på os: under myndighedernes radar.
Læs mere
 
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 

Writer's choice: Månedens bedste grovhed 2018

Nogle grovheder er værre end andre.

Claes Kastholms død: En grovhed, vi godt kunne have undværet

Det var aldrig blevet til ”Groft sagt” for mig uden Claes. Men nu er det så blevet ”Groft sagt” for os alle uden Claes.

Uegnet til forening

I har skrevet og opfordret mig til at tegne medlemskab af jeres forening. Det fremgår af den medsendte brochure at I kæmper for en lang række eksempler som bruges som det negative i en sammenligning.