Kronikker
Mindre debatindlæg
Pressemeddelelser

Køllebank 2019

Disruptionsfråds
27-02-2019
Det begyndte med bullshit-navnet Disruptionsråd og så fortsatte det vellystigt derudaf, indtil der var brugt et imponerende beløb på bullshit.
Læs mere
 
Kampen for den uspiselige rotte
21-02-2019
Få hundrede år efter vi homo sapienser havde gjort vores indtog rundt om på kloden, var mængder af dominerende megadyrearter udryddet, dvs. ædt op.
Læs mere
 
Pressens syrienkrigere
19-02-2019
Der bruges også betegnelsen ’hellige krigere’. Hvad er galt med betegnelsen ’hjernevaskede fodtusser’?
Læs mere
 
Win-win-afholdenhed
17-02-2019
For folk med had-kærlighedsforhold til Politiken er det en klar win-win at være ikke-abonnent: Man kan så på nettet nyde bladets fremragende billeder og tegninger, og fængende overskrifter uden at skulle bruge tid på lange artikler, som er klausuleret.
Læs mere
 
Det er polletæk, stupid
06-02-2019
Irak-rapportens klareste eksempler, som pressen lige nu himler op om, viser bare helt rutinemæssige professionelle politiske tilpasninger af budskaber til det publikum, man meddeler sig til.
Læs mere
 
Lang skoledag død
04-02-2019
Skandalen om indførelsen af skolereformen 2014 har rystet skoleetablissementet og desuden gjort Nævnet for Videnskabelig Uredelighed langtidssygt, så klagen over fusk har ligget ubehandlet siden februar-marts 2018.
Læs mere
 
Sass sejrer i kontorkamp
30-01-2019
De seneste bevægelser i indretningen af socialdemokratiske kontorfaciliteter på Christiansborg viser total sejr til ”Den hemmelige socialdemokrat”.
Læs mere
 
Sex til morgenkaffen
29-01-2019
Artiklen om de ufrivillige sexfantasier i Politiken denne morgen overgår bladets andre artikler om sex, fordi den fantaserende Marnie er syg.
Læs mere
 
5G Kinagrill
19-01-2019
Vi er tidligere faldet til patten hos kineserne flere gange. Men har dog hver gang tappert forsøgt at bevare vores selvrespekt ved egen fortrinsvis verbale kraft.
Læs mere
 
Salige terrorister
18-01-2019
At danske voksne og børn ikke bare nøjes med at se terroristvideoen med mordet i Marokko med væmmelse, men også aktivt udbreder den, var langt mere end nogen terrorist kunne drømme om.
Læs mere
 
Studerende krænker universitet
15-01-2019
Den eneste passende reaktion er at tilbyde krænkede studerende et lynkursus i, at et universitets opgave er at forske i virkeligheden og undervise i den virkelighed, der faktisk findes. Punktum.
Læs mere
 
Unødvendige, nødvendige dødsfald
08-01-2019
Efter 8 døde, er det nu omsider dobbeltsikret, at ulykken på Storebæltsbroen forleden ikke kan ske igen.
Læs mere
 


Sass, tidsindstillet finansminister
24-02-2019
Der kan sidde folk i socialdemokratiet, som vil bruge Sass’ hemmeligholdte forfatterskab til satiren ”Den hemmelige socialdemokrat” til at få skovlen under ham.
Læs mere
 
Paradoksdræberen
09-02-2019
Måske får Theresa May dræbt det irske Brexit-paradoks med en blød, hård grænse i Irland. Men fortvivl ikke. Demokratiet vil fortsat være et orgie af paradokser, som holder alt i gang.
Læs mere
 
Bogforurening
26-01-2019
Redaktørerne på de etablerede forlag er forfatteres adgang til den livgivende PR-karrusel mellem Politikens litteraturjournalistik og de store forlags informations- og reklameafdelinger og dermed til de mange læsere.
Læs mere
 
Menneskefrit samfund
19-01-2019
Der tegner sig et fremtidssamfund med en velhavende elite, som lever evigt, og en produktionsmæssigt overflødig masse dødelige. Og alt tyder på, at dette samfund vil snige sig ind på os, fuldstændig som internet, Google og Facebook har sneget sig ind på os: under myndighedernes radar.
Læs mere
 
Løkkes næste job
12-01-2019
Hvem af forgængerne Fogh, Thorning og Nyrup vil danne model for Løkkes valg af job efter statsministertiden?
Læs mere
 
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 

Writer's choice: Månedens bedste grovhed 2018

Nogle grovheder er værre end andre.

Claes Kastholms død: En grovhed, vi godt kunne have undværet

Det var aldrig blevet til ”Groft sagt” for mig uden Claes. Men nu er det så blevet ”Groft sagt” for os alle uden Claes.

Uegnet til forening

I har skrevet og opfordret mig til at tegne medlemskab af jeres forening. Det fremgår af den medsendte brochure at I kæmper for en lang række eksempler som bruges som det negative i en sammenligning.