Kronikker
Mindre debatindlæg
Pressemeddelelser

Køllebank 2019

En uendelig it-skandale
04-07-2019
Først gik politiets it-system i kage. Dernæst glemte politiet længe at fortælle det til andre. Og afslutningsvis vil politiets minister lade døde data genopstå for at bringe retfærdighed.
Læs mere
 
Sproglig klimanedsmeltning
26-06-2019
Når man tænker på, hvad en sprogligt nyskabende politiker som Glistrup, ja bare Pia Kjærsgaard -- før hun blev stueren -- ville være i stand til at levere ud fra de 18 sider rosenrødt bullshit, så må man græmme sig over det danske politiske sprogs klimanedsmeltning.
Læs mere
 
Catch 22: Fake News
21-06-2019
Trump bekræfter nu i flere tweets, at det afbrudte Iran-angreb faktisk skete. Det var altså ikke Fake News.
Læs mere
 
Selvcensur – nu uden vold
17-06-2019
New York Times’ selvcensur af satiretegninger beviser, at det ikke engang mere er nødvendigt, at bølger af galninge vil slå sig ihjel for sagen.
Læs mere
 
Bogelskere koster politiet kassen
13-06-2019
Uden voldelige muslimer kunne den skøre politiker uantastet og helt gratis fyre alle jordens vigtigste tekster – også Koranen – af på danske gader og stræder, bare han selv havde købt og betalt dem.
Læs mere
 
Dansk Skrumpeparti
03-06-2019
Finder Tulle sin indre Pia, før det er for sent?
Læs mere
 
Anna Libak overalt
02-06-2019
Slutspurt: Anna stirrer firdobbelt forførerisk fra fire domino-placerede plakater på enhver cyklist, som stønner sig forbi på nordsjællandske cykelstier.
Læs mere
 
Killing Løkke Softly
20-05-2019
”Killing Me Softly” er en velkendt erotisk sang om altfortærende kærlighed. Nu synger Kristian Jensen en nyskabende, litterær version af sangen til sin elskede, bogskrivende formand.
Læs mere
 
Politisk korrekthedsorgie
17-05-2019
Artige Halfdan har jo netop gjort sig umage for at være politisk korrekt. Alle køn, alle farver. Og så myrder landets største politisk korrekte forlag ham alligevel. Tragisk
Læs mere
 
Politiske taleforbrydelser
15-05-2019
Hævet over den politiske diskussion sidder en mediefunktionær i Store Broder Public Service-TV og sender ud af sin autoritære visdom strøm gennem debatterende politikere, der laver taleforbrydelser.
Læs mere
 
Absurd politisk komedie
09-05-2019
Samtidig med at Rasmus Paludan erklæres som vinder, opfører den gamle garde af toppolitikere og Tordenskjolds soldater af studieværter og politiske kommentatorer forestillingen ’Valgkamp’, som om hele landets befolkning er besat af politisk substans.
Læs mere
 
Krænkelser i kø
04-05-2019
Dejligt, at ingen endnu har ladet sig offentligt krænke over parret i dette land, hvor det har vist sig, at alt efterhånden kan krænke en eller anden.
Læs mere
 


Populisme
31-03-2019
Måske foregår det virkelig interessante for landets 6 % politiske nørder bag kulisserne. Men det virkelig interessante for de resterende 94 % af vælgerne foregår på scenen.
Læs mere
 
Sass, tidsindstillet finansminister
24-02-2019
Der kan sidde folk i socialdemokratiet, som vil bruge Sass’ hemmeligholdte forfatterskab til satiren ”Den hemmelige socialdemokrat” til at få skovlen under ham.
Læs mere
 
Paradoksdræberen
09-02-2019
Måske får Theresa May dræbt det irske Brexit-paradoks med en blød, hård grænse i Irland. Men fortvivl ikke. Demokratiet vil fortsat være et orgie af paradokser, som holder alt i gang.
Læs mere
 
Bogforurening
26-01-2019
Redaktørerne på de etablerede forlag er forfatteres adgang til den livgivende PR-karrusel mellem Politikens litteraturjournalistik og de store forlags informations- og reklameafdelinger og dermed til de mange læsere.
Læs mere
 
Menneskefrit samfund
19-01-2019
Der tegner sig et fremtidssamfund med en velhavende elite, som lever evigt, og en produktionsmæssigt overflødig masse dødelige. Og alt tyder på, at dette samfund vil snige sig ind på os, fuldstændig som internet, Google og Facebook har sneget sig ind på os: under myndighedernes radar.
Læs mere
 
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 

Writer's choice: Månedens bedste grovhed 2018

Nogle grovheder er værre end andre.

Claes Kastholms død: En grovhed, vi godt kunne have undværet

Det var aldrig blevet til ”Groft sagt” for mig uden Claes. Men nu er det så blevet ”Groft sagt” for os alle uden Claes.

Uegnet til forening

I har skrevet og opfordret mig til at tegne medlemskab af jeres forening. Det fremgår af den medsendte brochure at I kæmper for en lang række eksempler som bruges som det negative i en sammenligning.