Kronikker
Mindre debatindlæg
Pressemeddelelser

Køllebank 2019

Lang skoledag død
04-02-2019
Skandalen om indførelsen af skolereformen 2014 har rystet skoleetablissementet og desuden gjort Nævnet for Videnskabelig Uredelighed langtidssygt, så klagen over fusk har ligget ubehandlet siden februar-marts 2018.
Læs mere
 
Sass sejrer i kontorkamp
30-01-2019
De seneste bevægelser i indretningen af socialdemokratiske kontorfaciliteter på Christiansborg viser total sejr til ”Den hemmelige socialdemokrat”.
Læs mere
 
Sex til morgenkaffen
29-01-2019
Artiklen om de ufrivillige sexfantasier i Politiken denne morgen overgår bladets andre artikler om sex, fordi den fantaserende Marnie er syg.
Læs mere
 
5G Kinagrill
19-01-2019
Vi er tidligere faldet til patten hos kineserne flere gange. Men har dog hver gang tappert forsøgt at bevare vores selvrespekt ved egen fortrinsvis verbale kraft.
Læs mere
 
Salige terrorister
18-01-2019
At danske voksne og børn ikke bare nøjes med at se terroristvideoen med mordet i Marokko med væmmelse, men også aktivt udbreder den, var langt mere end nogen terrorist kunne drømme om.
Læs mere
 
Studerende krænker universitet
15-01-2019
Den eneste passende reaktion er at tilbyde krænkede studerende et lynkursus i, at et universitets opgave er at forske i virkeligheden og undervise i den virkelighed, der faktisk findes. Punktum.
Læs mere
 
Unødvendige, nødvendige dødsfald
08-01-2019
Efter 8 døde, er det nu omsider dobbeltsikret, at ulykken på Storebæltsbroen forleden ikke kan ske igen.
Læs mere
 
Ølmarkedet sikrer togdriften
04-01-2019
De to direkte berørte organisationer, Carlsberg og Banedanmark, reagerer ikke lige effektivt på den tragiske togulykke på Storebæltsbroen med otte dræbte.
Læs mere
 
Nationens nytårsfix
01-01-2019
Målt på nytårstalers iscenesættelse er Danmark Europas mest nationalt begejstrede kongerige.
Læs mere
 


Bogforurening
26-01-2019
Redaktørerne på de etablerede forlag er forfatteres adgang til den livgivende PR-karrusel mellem Politikens litteraturjournalistik og de store forlags informations- og reklameafdelinger og dermed til de mange læsere.
Læs mere
 
Menneskefrit samfund
19-01-2019
Der tegner sig et fremtidssamfund med en velhavende elite, som lever evigt, og en produktionsmæssigt overflødig masse dødelige. Og alt tyder på, at dette samfund vil snige sig ind på os, fuldstændig som internet, Google og Facebook har sneget sig ind på os: under myndighedernes radar.
Læs mere
 
Løkkes næste job
12-01-2019
Hvem af forgængerne Fogh, Thorning og Nyrup vil danne model for Løkkes valg af job efter statsministertiden?
Læs mere
 
Donald & Nancy
05-01-2019
Donald Trump har omsider i TV-realityshowet Amerikansk Politik fået en modstander, som ser ud til at matche ham. Steven Spielberg kunne ikke have besat rollerne bedre.
Læs mere
 
Godt land
29-12-2018
De snydende bilister scorer stort på vores lands godhed. Storsvindleren Britta Nielsen scorer mindre. Men allermest godhed scorer de netop prøveløsladte svenske statsborgere med særlig interesse for terrorisme.
Læs mere
 
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 

Writer's choice: Månedens bedste grovhed 2018

Nogle grovheder er værre end andre.

Claes Kastholms død: En grovhed, vi godt kunne have undværet

Det var aldrig blevet til ”Groft sagt” for mig uden Claes. Men nu er det så blevet ”Groft sagt” for os alle uden Claes.

Uegnet til forening

I har skrevet og opfordret mig til at tegne medlemskab af jeres forening. Det fremgår af den medsendte brochure at I kæmper for en lang række eksempler som bruges som det negative i en sammenligning.