Kronikker
Mindre debatindlæg
Pressemeddelelser

Køllebank og andre små, skarpe grovheder 2018

Nogle af de helt korte er trykt i Berlingske i den daglige rubrik 'Groft sagt'.

Og de findes i så fald også på Berlingskes netavis, b.dk. Læs dem her.

Se Mest læste Køllebank.

Nogle af mine grovheder er værre end andre. Læs månedens bedste grovhed, writer's choice.


Organet for Elbæks agurkeorgie
30-06-2018
Politikens direktion og annoncører bør gribe ind, før bladet sender sin sidste substanselskende læser bort med mere tant og fjas om Elbæk.
Læs mere
 
Gid virkeligheden så TV
29-06-2018
Tilsyneladende har EU lært af Trumps topmøde med Kim Jong-un, at det vigtigste ved topmøder i dag er, at man enes om en tekst, som rummer en livagtig illusion af resultater.
Læs mere
 
Alternativ begavelse
28-06-2018
Uffe Elbæk er den eneste leder af et lille glemt dansk parti, som har fået den smarte ide her i agurke- og fodboldtiden at tvinge alle medier ud i spekulationer over, om partilederen er gal eller dum.
Læs mere
 
Køleskabe i vejkanten
27-06-2018
Men det værste er, at de efterladte hastigheds-køleskabe bekræfter, at de senere års IT-skandaler i Skat, politiet, forsvaret og Region Hovedstaden (Sundhedsplatformen) ikke er en tilfældighed.
Læs mere
 
Ulvenumre
21-06-2018
Derfor foreslår Groft sagt, at alle ulve straks svøbes i et solidt dækken med gps og med et stort selvlysende nummer, som også kan ses af svagsynede.
Læs mere
 
Perfekt IT-kredsløb
20-06-2018
Vores eneste trøst er, at vi udpinte forbrugere indtil videre er nødvendige for at tech-firmaernes vidunderlige, selvforstærkende kredsløb fungerer.
Læs mere
 
Lig i skabet
14-06-2018
Men så må denne Groft sagt ifølge oberst Møllers logik være endnu mere skabs-antisocialdemokrat.
Læs mere
 
Mobbestop
13-06-2018
Når det er så svært at komme af med mobning i skolegårde og på arbejdspladser, så skyldes det parternes mangel på langtrækkende atommissiler.
Læs mere
 
”Åh, nu udkommer jeg!”
11-06-2018
Forlag og bogtillæg driver forfattere ud i elendighedsporno, som giver læsere udløsning ved udgivelsen.
Læs mere
 
Sen påske i Tibetsagen
08-06-2018
Genopstandne emails fører nu til Tibetkommissionens genopstandelse fra de døde. Alle afsendte emails har nemlig vist sig allerede at leve det evige liv.
Læs mere
 
Går den, så går den
06-06-2018
Groft sagt konstaterer, at danske mediers strategi for at få alle til at acceptere, at alt fortsat indsamles om brugerne, er at bombardere brugere, som ikke vil afgive informationer, med de samme skemaer, indtil de ved en fejl eller af udmattelse accepterer at udlevere alle informationer.
Læs mere
 
Kamp fra stue til stue
03-06-2018
Sundhedsplatformen viser, at Hovedstadens struktur, ledelse og storhedsvanvid fører til administrative katastrofer, der overstiger, hvad knoklende sundhedspersonale kan udbedre med sund formuft, papir og kuglepen.
Læs mere
 


Storyboard: EXODUS – vejen frem for Sass
19-05-2018
Sass’ nye bog demonstrerer, at han nu har så meget magt over parti og medier, at han ikke mere behøver frygte konsekvenserne af at sige: ”Ja, det var mig, der skrev ’Den hemmelige socialdemokrat’. Men det var selvfølgelig nødvendigt, at jeg afviste det. Det troede jeg alle vidste.”
Læs mere
 
Storyboard: Laver Løkke en Trump inden valget?
12-05-2018
Næppe. Men det sjove er hvorfor.
Læs mere
 
Anders Samuelsen mod angst
08-04-2018
Demokratiet er kun muligt, fordi politik – bag alle de tekniske detaljer som nørderne konkurrerer om at kende, anført af kommen­tatorer og politiske journalister – handler om at skabe mening i en meningsløs verden.
Læs mere
 
Batman, den virkelige Trump
24-03-2018
Batman er i skikkelse af Donald Trump vendt tilbage til Gotham City efter at have indset, at gangstersyndikater ikke i længden kan bekæmpes effektivt af en nok så veltrimmet menneskelig flagermus.
Læs mere
 
Tvang virker – og gør frivillig
03-03-2018
Selvfølgelig kan tvang bruges til at få folk integreret i det danske samfund, når nu årtiers velmenende snak har vist sig mindre virksom.
Læs mere
 
Klaus Kjøller
T: (+45) 20 74 34 12
E: klaus@kjoeller.dk
 

Writer's choice: Månedens bedste grovhed 2018

Nogle grovheder er værre end andre.

Claes Kastholms død: En grovhed, vi godt kunne have undværet

Det var aldrig blevet til ”Groft sagt” for mig uden Claes. Men nu er det så blevet ”Groft sagt” for os alle uden Claes.

Uegnet til forening

I har skrevet og opfordret mig til at tegne medlemskab af jeres forening. Det fremgår af den medsendte brochure at I kæmper for en lang række eksempler som bruges som det negative i en sammenligning.